Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bırak paylaşımı yüzünü,mesajını gören cennetllik derler nerdesin üstadım senini için telaşlandık İnşaAllah iyisindir bu arada teşekkür ederiz.bu arada kızılmaske ve zagor fasiküllerine ara verdin gözlerimiz yollarda kaldı haberin ola...
Sevgili Hüseyin abicim Ramazan bitti ve kendini gösterdi..
Tekrar hoşgelmişsin..
Abi bu tarama bir başka..
Ancak kızılmaske ve zagor fasikülleri de bayağı öksüz kaldılar...
Saygı ve sevgiler...
Lütfen arayı uzun tutma..
Dostlar özlemlerini dile getirmiş. Ben arada sırada sesini duyabildiğim için bir nebze şanslıyım galiba bu anlamda. Ama artık yüz yüze görüşmenin zamanı geliyor galiba yavaş yavaş.
Her zamanki gibi nefis bir tarama olmuş, Hüseyin Abi. Ellerine sağlık.
Küçücük bir katkı olsun diye seçimlik Mediafire linki ana mesaja eklenmiştir. Küçük bir katkı dedim ama bir amacım daha var; belki bu mesajı gören, okuyan dostlar olur, özenir ve diğer konularda aynı şeyi yaparlar.
Teşekkürler Hüseyin abi gözümüz yollarda kaldı özlettin kendini arayı bu kadar uzun tutmaman dileği ile 28 lik seride 1 nolu paylaşım vardı neden tekrar paylaşıldı anlamadım kusura bakmayın saygılar sevgiler.