ihtiyardost
Onursal Üye
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Bu paylaşımı, Darkwood ormanlarındaki dost sandığım bazı kırmızı derililer tarafından sırtımdan vurulmadan önce yapmıştım. Sırtımdan kalleşçe vurulup bir paçavra gibi atılmıştım bu cangıldan, elveda kardeşlerim bile diyemeden bir hainmişim gibi cenazem kaldırılmıştı kimseye duyrulmadan. O zamanlar nisanyagmuru olarak bilinirdim bu cangılda. Şimdi ihtiyardost olarak küllerimden yeniden doğdum ve bir kırmızı derili atasözünde söylendiği gibi İNSANLARA GÜVENMEK İYİDİR AMA GÜVENMEMEK DAHA İYİDİR ilkesine göre inandığım yolda yürümeye devam ediyorum. Yarım asra yaklaşan bir fumetti tutkunu olarak, yalnızca ve yalnızca benim gibi fumetti severleri mutlu etmek için paylaşıyorum, paylaşıyorum. Paylaşımlarıma like vererek ve mesaj yazarak büyük bir ilgi gösteren tüm dostlara da bu vesileyle içtenlikle teşekkür ediyorum. 21 AĞUSTOS 2024 ÇARŞAMBA.Tatil dönüşü paylaşım hızı başlıyor galiba. Hoşgeldiniz.
Yarım asırlık fumetti tutkunu olmak...bu satırları ben yazdım zannettim. Teşekkürler, ellerinize sağlık.İNSANLARA GÜVENMEK İYİDİR AMA GÜVENMEMEK DAHA İYİDİR ilkesine göre inandığım yolda yürümeye devam ediyorum. Yarım asra yaklaşan bir fumetti tutkunu olarak, yalnızca ve yalnızca benim gibi fumetti severleri mutlu etmek için paylaşıyorum....