Renkli Zagor Sayı 039 - Nefret (10.08.2020)

Homeboy

Çeviri & Balonlama
27 Mar 2018
732
15,496
Ankara
Ellerinize sağlık üstat ben de dün 276-280 arasını paylaşarak katkı yaptım.
Eğer müsait vakit bulursanız orijinal sayı şeklinde paylaşımları bir listede toplayabilirseniz en azından yapılması gerekenleri biliriz üstadım. Kırmızı renkli olanlar odaklanırız. Bir de galiba yanılmıyorsam 300'lü sayıların başında tam macera şeklinde paylaşılanlar var. Onları en kısa zamanda paylaşmaya çalışacağım. Elinize, emeğinize ve gönlünüze sağlık.

memogianni

Süper Üye
26 Haz 2011
895
1,859
İstanbul
Hocam teşekkürler, elinize sağlık.

Malum Huge'da Renkli Zagor paylaşıyor, sizin paylaşımlarınız ayrı bir seri mi, yoksa onun devamı mı?

Her halükarda indirip arşivleyeceğim. Zagor'un renklisi kaçmaz.

Homeboy

Çeviri & Balonlama
27 Mar 2018
732
15,496
Ankara
Hocam teşekkürler, elinize sağlık.

Malum Huge'da Renkli Zagor paylaşıyor, sizin paylaşımlarınız ayrı bir seri mi, yoksa onun devamı mı?

Her halükarda indirip arşivleyeceğim. Zagor'un renklisi kaçmaz.

[SIZE="4"[/SIZE] Sevgili memogianni ilk 260 sayının hızlı şekilde paylaşılması, Yaşlı Kurt sayesindedir. 256'şar sayfa şeklinde aşağıdaki linkte paylaştı. Üstatlarımız oradan büyük ihtimalle kitap haline getiriyorlar. O yüzden hızlı gidiyor.

http://www.cizgidiyari.com/forum/yaslikurt/92263-yaslikurt-balonlama-sirali-listesi.html

Ben dün irfano üstadın tam macerasını beş sayı şeklinde bölerek paylaştım. Eğer ilginizi çekerse benim renkli zagor paylaşımkarıma ait link de aşağıdadır.

Homeboy - Çizgi Roman Diyarı

Size keyifli okumalar dilerim.

Saygılarımla.

memogianni

Süper Üye
26 Haz 2011
895
1,859
İstanbul
Sevgili Homeboy,

Yaşlıkurt Üstad'ın çevirilerinin hepsini indirdim ve okudum. Hepsi arşivimde. Sizin, Huge'un ve Nisan Yağmuru'nun çevirilerini de takip ediyorum ve indiriyorum. Arşimin bana göre en kıymetli yerini Zagor'un maceraları kaplıyor.

Emekleriniz için teşekkürler.