Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zagor Lal Kitap Bonelli Comics Klasik Maceralar Dizisi 008a - Akbaba
Selam sayın arkadaşlarım.lice tıklayacaktım fare kaydı share tıklandı galiba .Çok özür dilerim.Ne anlama geldiğini de bilmiyorum.Bilen üstatlarım yok ederlerse sevinirim.
Evet Bir sonlardan bir başlardan,Allah'ın izniyle üstatlarımız seriyi tamamlayacaklar.Ellerine yüreklerine sağlık.Sonsuz sevgi ve selamlarımla,sağlıcakla kalın.
Alışılagelmiş Zagor maceralarından,biraz farklı olsada (1 kitapta birkaç macera geçiyor ) nede olsa Zagor..Adı bile elektriğe tutulmuş gibi insanı titretiyor..Teşekkürler sayın üstadlar..Assad ve drzeko..Ellerinize emeklerinize sağlık..
Evet 100 ü tamamlarsak çok sevineceğim
Atalarımız ne demiş daima ileri ileri demiş.
O yüzden 80 yukarısı daha makbule geçecektir.
Teşekkürler muhteşem ikililer ellerinize sağlık.
Paylaşımlarınızın bu şekilde olmasından (eski-yeni) gayet memnunum... Hep böyle devam edin... Kaliteden ödün vermeyen bu Güzel İnsanlar'a teşekkürü borç bilirim...
Yanlış anlaşılmasın, vaktiyle "bir an önce tarayıp paylaşalım, herkes okusun" mantığıyla tarandığından çözünürlüğü düşük, çift sayfa (çoğunlukla ikisi bir arada) taramaların yenilenmeleri elzem bir durumda. Bu yüzden baştan itibaren yapılan yenilemeleri daha çok önemsiyorum. Buraya biraz daha ağırlık verebilirsek harika olur.
Çok teşekkürler dostlar. Var olun, sağ olun...
Size inanın ki yazacak kelime bulmak zor o kadar çok seriyle ve yayınla ilgilisiniz ki başım döndü takipte helal olsun.Ha bu seri bitmezse kalbim çok kırılır bilesiniz.Bosnanın güzel adamları sağolun.
Akbaba yine adamımıza tepeden bakmış.
O totem direği kayalık arazide nasıl yere tutturulmuş çok merak ediyorum.
Bizleri vitaminsiz bırakmayan arkadaşlarıma teşekkürler, selamlar.