Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni Zagor Lal Kitap Bonelli Comics Serisi Sayı 154 Siyah Ayna
Erken kalkan erken yol alır.Ekranın başına erken oturansa hafta başı hediyelerini erkenden okur.
Öykü güzel gidiyor bence.Konuyu da güzel bağlıyorlar.
Pırıl pırıl okunası bir kitap için çok teşekkürler üstadım.
Sizinde haftanız güzel geçsin...
Ne güzel bir duygu her zaman forumumuz sayesinde değerli dostlarımızın el emekleri ve göz nurlarıyla oluşturdukları eserleri okuyabilmek...Allah razı olsun üstadım...
Koskoca Zagor'u Martin Mystere'ye çevirmişler. Zamanda seyahat, uzay zaman bükülmesi, sihirli eşyalar, zamanda ve mekanda yolculuk. Yakında Zagor baltasını kulübesine asıp gizem avcılığına başlarsa şaşırmayacağım. Bir de eline Murchadna verirlerse artık Baltalı İlah yerine Murchadnalı ilah derler; Algonkin dilinde de farklı söyleneceği için Zagor da artık Zagor olmaktan muhtemelen çıkacaktır.
Baltası olsa da olmasa da, zamanda seyahat etse de etmese de, avcılığa başlasa da
başlamasa da Zagor Tenay bu ülkede yaklaşık yarım asırdır devam eden ve en fazla
sevilen çizgi roman kahramanıdır.
Can sıkıcı gelişmeler yaşandı gene bugün güzel memleketimizde. Kısa bir süre haberlerden kaçtım, buraya geldim. Ne yazacağımı da bilemedim. Paylaşıma teşekkürler, vatanımızın birliği bozulmasın İnşallah...
Zagor'un yanında Kit Karson'un ne işi var? :Z
Demek Teks ona Yaşlı Deve diye diye bıktırmış ve Karson'dan :90: yemiş.
O yüzdendir ki artık Zagor ile takılıyor. :Ğ
Teks şimdi başını duvarlara vurur. :18:
Güzel paylaşım için teşekkürler Nisan Yağmuru...