Yeni Martin Mystere Lal Kitap Bonelli Comics Sayı 192 Beş Zirvenin Bekçisi (Yeni Düze

atikos35

Onursal Üye
3 Ağu 2009
562
12,270

8b7vjqn.jpg

Tarama Sayın AhmetCemil , bende düzenleyeyim demiştim. Ancak Beymelikli18 ve Akşamsefası üstadlar hızlı davranmış. Hoşgörünüze sığınarak bende eklemek istedim. Düzenleme ancak bu kadar yapabildim. İyi okumalar..

Son düzenleme:

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
4,374
12,737
Atikos35 üstadım, Sayın AhmetCemil'in nazikçe ifade şekli gibi amatörce yapılan ilk taraması üzerinde bu kadar güzel düzenleme yaparak bizlere kazandırdığınız için sarf etmiş olduğunuz bütün emekler için teşekkür ederim. Gerçekten de muhteşem bir düzenleme olmuş, biz bilmeyenlere güzel bir anlatımla bu işlemi anlatırsanız hevesli olan Çizgi roman dostlarında da bu işe el atarak eski taramalarda düzenleme yaparak Çizgi Diyarı arşivimize bir katkıda bulunabiliriz diye düşünüyorum. Tekrar Elinize yüreğinize sağlık güzel bir düzenleme olmuş hemde muhteşem. Diğer tüm paylaşımda bulunan bütün üstadların yapmış olduğu tüm emekler için kendilerine de ayrıca teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Sevgi ve saygılarımla.

zeytinrengi

Kıdemli Üye
11 Nis 2009
508
1,105
Bir yıla yakın zamandır hasrettik Martin Amca'ya.Yağmur gibi yağmış.Teşekkürler 'atikos35'.Ellerine,emeklerine sağlık.