Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
24 saati bile beklemeden,indirdim okudum ve sildim..Siz bunca fedakarlığa katlanıyorsunuzda,biz sizin hatırınızımı kıracağız..Teşekkür eder saygılar sunarım..
Kapak resmi enfes (tablo yap, duvara as...), çeviri-balonlama şahane, paylaşım ise mükemmel... Yaşlıkurt kalitesinden hiç ödün verilmiyor... Ayrıca çok güncel (okuyup da silmeye kıyamayız sevgili Yaşlıkurt ). Ellerinize sağlık sevgili Üstadım...
Bu güzelim esere ancak sıra geldi. Gecenin bu vaktinde ancak indirebiliyorum. Yarın fırsat bulur bulmaz yaşlıkurt üstadımın kapısını araladığı bu rengarenk dünyaya gireceğim.
Üstadım aslında bu macera siyah beyaz olarak çetin karakoç teks ve maceraperest teks serisinde çıkmıştı.Ama renklisi ayrı güzel olmuş.Sana çok teşekkür ederim.
Yaşlıkurt'un eline sağlık. Güzel bir Tex macerası, ama okuduğum tüm Tex'ler içinde en kötü çizim. Keşke hiç olmasaydı diyeceğiniz bir çizim. Yapımcılar bu çizime nasıl olur verdiler aklım almıyor.