Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vay.. Demek ara tamamlandı..
O zaman yeni şeylere bakmak lazım...
Sağolunuz üstadım...
Sayenizde çok değerli bir arşiv elde ettik...
Verdiğiniz değerli katkıların hep sürmesi dileği ile..
Saygılarımla.
Bu ara tablette üstad Yaşlıkurt'un paylaştığı renkli Tex'ler mevcuttu. % 90'lık kısmını yalayıp yuttum kısa bir sürede. Bu da yemek arkası tatlı gibi oldu. Şaka bir yana harika paylaşımlar, uzun zamandır renkli ÇR okuduğum için siyah beyaza nasıl dönüş yapacacağım merak ediyorum. Elleriniz dert görmesin Yaşlıkurt.
Sayın üstadım ellerine kollarına sağlık derken süpermen hızında bu işleri beceriyorsun inanmam artık yaşlıkurt olduğuna.Ancak bu hızda gençkurtlar yapabilir.Teşekkür ederim.
Alıştığımız ve de bağımlısı olduğumuz harikulade paylaşımlar son hızla devam ediyor.
Ne mutlu bizlere ki Yaşlı Kurt gibi bir paylaşımcıyla aynı diyardayız.
Teşekkürler sevgili Yaşlı Kurt.
Teks şu anda en son 661. sayı italya da yayınlanmış olması lazım şu anda ülkemizde henüz bu maceralar daha bilinmiyor.Kısacası yaşlıkurt abim teks kulliyatını renkliye çevirimini tamamladı.Sayın abim çok sağol.Sana uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum.Katkıların enfes.
Sevgili yaşlı kurt kardeşim ellerine sağlık emeklerine sağlık.Bu güzel kitabın herbir sayfası için,her bir kelimesi için binlerce teşekkürler.En iyi akşamlar diliyorum.