Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zagor Renkli Maceralar Koleksiyonu Özel No. 02 (2015)
Dünyanın Tepesindeki Şehir
Biraz Yunan Mitolojisi, biraz Martin Mystere macerasından esinlenme
Bonelli yazarı Toninelli'nin serbest hayal gücüyle fantastik bir Zagor macerası
Çiko'muzun malum özellikleriyle soslanıp harmanlanınca Zagor Galerisinde yerini almış.
Sevgili yaşlıkurt dostumuzun bitmez tükenmez enerjisiyle, sınır tanımaz azmiyle renkli olarak arşivimizde yerini almış oldu.
Zagor Özel serisinde yer alan maceraların çoğu destanımsı fantastik özelliklerine rağmen, sanki ana seri dışında yer almakla pek bir şöhret olamadılar. Nitekim bu serideki maceraların sözü pek edilmez genel muhabbetlerde.
Dükkanı pasajın alt veya üst katlarında değil, ana caddede, işlek yerde açacaksın ilkesini hatırlatır bana bu durum...
Sevgili üstadım tam da böyle başı sonu olan, eksiksiz paylaşımlar bu sitedeki kaliteyi artırıyor.
Bu nefis macerayı okumak için sabırsızlanıyorum.
Bazı insanlar için iyiki bizimlesiniz derler ya bu söz siz dostumuz için söylenmişçesine doğru.
Saygılar ve binlerce teşekkürler.
Sevgili Yaşlıkurt, sizin klon çalışmalarınız harika... Eksiltmiyor, fazlalaştırıyor... Çirkinleştirmiyor, güzelleştiriyor... Ayrıca, hemen okunması için, iştahı artırıyor...
Harika renkli Zagor paylaşımınız için, çok teşekkürler...
İlk macera fantastik bir başka "evren"de geçiyor, Zagor
ve Çiko belki de dünyayı kurtarıyorlar, Çiko mu dedim?
İkinci macerada ise Zagor ve arkadaşları yine dünyayı
kurtaracaklar. Arkadaşları dedim çünkü meşhur "Kabus"
macerasından tanıdığımız Kiki var mesela ve yine boyut
değiştiriyoruz onunla:
Ayrıca Hopi Bulut, Apaçi Natan, Aykırı Heyoka, Sioux Ohiyesa,
yine eski dostlardan Satko ile Tonka da bu macerada bizimle:
Çok güzel bir gün gerçekten. Teşekkürler sevgili yaşlıkurt, büyük
emeklerinizle bizi ihya ediyorsunuz. Var olun.