Zagor Renkli Maceralar Koleksiyonu No.100 (Ağustos 2019)
Selamünaleyküm, arkadaşlar.
"Zagor Renkli Maceralar Koleksiyonu" adı altında yaptığım paylaşımlarımı, Zagor'un orijinal ilk sayısından itibaren hiçbir sayı ve sayfa atlamadan paylaşmaya çalıştım sizlerle. 1 cilt yaklaşık 2,6 sayıya denk geliyor. Dile kolay, 100. sayıya geldik. Takdir edersiniz ki çok zamanımı aldı (4 seneden fazla). 100 cilt takriben 260 sayıya denk geliyor. Daha geride 112 cilt var. Bu 112 sayıyı tamamlamam en az 5 senemi alır, tabii ki şimdiki gibi zamanım müsait olursa. Ama on senemi de alsa tamamlamak niyetindeyim. Gönül isterdi ki 103. ciltte ara vereyim, çünkü 103. cildin sonunda "MACERANIN SONU" yazıyor, yani macrayı yarım bırakmamış olurdum. Ama o kadar vaktim yok. Bu yüzüncü cildin sonunda her zaman kullandığım "DEVAM EDİYOR..." değil "DEVAM EDECEK..." ibaresi yer alıyor. 12 senedir Türkiye'ye gelemedim, gerek maddi gerekse manevi durumlardan dolayı. Eylül'de Allah kısmet ederse Türkiye'ye gelmek istiyorum. Malülen emekli oldum. Didim taraflarına gidip uzun bir süre kafamı dinlemek istiyorum. Dönüşte Zagor'lara devam edeceğim, tabii ki Allah kısmet ederse.
Zaman ne getirir bilinmez. Gidip gelememek var, gelip görememek var.
Onun için hakkınızı helal edin. Benden yana helal olsun.
Not: Bu ciltte (100) yarım kalan macerayı siyah beyaz olarak aşağıdaki linke tıklayarak
"Zagor Lal Kitap Bonelli Comics Klasik Maceralar Dizisi Sayı 068
Dehşet Günleri (Orjinal Sayı 261)" adlı paylaşımı indirip okumaya devam edebilirsiniz.
http://www.cizgidiyari.com/forum/za...sik-maceralar-dizisi-serisi-sirali-liste.html
Saygı ve sevgilerimle.
İmza
YAŞLI KURT
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Diğer paylaşımlarım:
yaşlıkurt
Son düzenleme: