Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Buralarda kötü bir hava, pis bir yağmur var...
Biraz sonra mecburiyetten evden çıkacağım ama...
Bu çiko güneşli, parlak bir yaz sabahı gibi geldi....
Teşekkürler dostum.
Saygılar.
Hem çiko hemde define adasında zengin olduk ..
Yaşlıkurt üstadımızdan nefis bir çalışma daha.
Cumartesi sabahımızı şenlendirdin. Çok teşekkürlerimi sunarak, selamlarımı iletirim.
Çizgi Diyarı'nın sessiz ve derinden giden liberosu, çalışkan ve istikrarlı neferi "yaşlıkurt", şimdi baktım ne kadar da çok katkıda bulunmuşsun. Her biri hazine değerinde onlarca Zagor, Çiko ve Tex, hepsi renkli, hepsi pırıl pırıl. Emeklerin için çok teşekkürler. İyi ki varsın.
Yaşlıkurt (gençkurt)... Avatarını böyle de olsa değiştirip sabırsızlıkla beklediğim güzel çalışmanı kaydediyorum. Sayende moralim tavan yaptı. Çok çok teşekkür ediyorum üstadım.
Ah bu Çiko nun başına gelenler forumda da en çok benden çekiyor garibim.Şiir bile uyarladık adına bu mübarek gişi adına.
En sevimli karekterlerden biridir.Karikatür deseniz değil , konu mankeni değil , yardımcı erkek oyuncu değil aslında tam obur asıl oyuncu.:Ğ
Zagor ve Çiko ikisini de çok severim.
Bu çalışmanızdan dolayı hürmetler ederim.
DUR SAYIN ÜYE :
Ey kitap sever indirip okuduğun bu kitabı sadece bir kitaptır deyip geçme tanı
Düşün bu eseri binlerce emekle sana sunanı
Şu Çiko ki varmı dünyada eşi
Saldırıyor en kesif düşmanları üçü beşi bini
Yazarlar farklı çizerler bin çeşit lisanları ayrı envai renk
Sadece ortada bir gerçek var Çiko hepsine denk.
Çiko için ne desek az gelir ben şahsen kendisini sürekli hayırla yad etmekteyim.
Sevgili dostumuza çok teşekkür ederiz.
Emeklerinize sağlık elleriniz dert görmesin.Çiko ya olan sevgimiz asla bitmez.Bütün dünyada artarak devam ediyor.CARAMBA CARAMBİTA.
Üstadım,
yaşlıkurt diyorsunuz ama gençlere çok güzel örneksiniz.
Utanmasam yeni yıl hediyesi paylaşım rica edecegim.
Fedakarlıklarınız için minnetdarım.
Çiko'yu sevmeyenimiz yoktur herhalde...
Zagor'u sevdiren, bu kadar popüler yapanın da bu sevimli Meksikalı olduğuna inanıyorum.
"Felipe Cayetano Lopez Martinez Gonzales" vs vs için gönülden teşekkürler Sayın "yaşlıkurt";
selamlar ve saygılar...