nireng
Çeviri & Balonlama
- 20 Nis 2010
- 439
- 3,943
X-Men Klasik Seri 01 - Arkabahçe Yayıncılık
Selamlar
Arkabahçe 2002 basımlı, bizim için yeni ama oldukça eski bir seriyi taramaya başlıyorum. Sanırım maddi imkanlardan adı gibi Klasik bir seçim olarak siyah-beyaz basılmış.
Orjinal serinin yayın tarihi benden bile 1 yaş büyük. 1975
Dergi içindeki ilk sayı 1975 tarihli Giant-Size #01(büyük boy mu yoksa sayfa sayısından mı bilmiyorum) ile başlıyor. Konusu, Profesör X'in takımı nasıl toparladığını anlatıyor.
Uyarmadı demeyin Wolverine'in ve diğer kahramanların bu halleri biraz ilginç gelebilir.
Bu minik gevezelikten sonra arka kapak yazısıyla seriye başlıyalım.
"Wolverine! Nightcrawler! Storm!
ve Diğerleri...
Profesör Xavier tarafından, kendilerini, onlardan korkan ve nefret edenleri yani 'insanları' korumaya adamış bir yeraltı grubu olan X-Adamları kurtarmak için çağırılmış ve özel güçleri eğitilen kahramanlarımız...
Onların bu savaşını, elinizde tuttuğunuz ilk maceralarından başlıyarak siz de yaşayın;
Kahramanın içindeki insanı, insanın içindeki gerçeği keşfedin!..."
İçindeki Orjinal Sayılar;
Arkabahçe (27 mb)
Orjinal Seri
Giant-Size X-Men #01
The Uncanny X-Men #94
The Uncanny X-Men #95
İyi Seyirler
Selamlar
Arkabahçe 2002 basımlı, bizim için yeni ama oldukça eski bir seriyi taramaya başlıyorum. Sanırım maddi imkanlardan adı gibi Klasik bir seçim olarak siyah-beyaz basılmış.
Orjinal serinin yayın tarihi benden bile 1 yaş büyük. 1975
Dergi içindeki ilk sayı 1975 tarihli Giant-Size #01(büyük boy mu yoksa sayfa sayısından mı bilmiyorum) ile başlıyor. Konusu, Profesör X'in takımı nasıl toparladığını anlatıyor.
Uyarmadı demeyin Wolverine'in ve diğer kahramanların bu halleri biraz ilginç gelebilir.
Bu minik gevezelikten sonra arka kapak yazısıyla seriye başlıyalım.
"Wolverine! Nightcrawler! Storm!
ve Diğerleri...
Profesör Xavier tarafından, kendilerini, onlardan korkan ve nefret edenleri yani 'insanları' korumaya adamış bir yeraltı grubu olan X-Adamları kurtarmak için çağırılmış ve özel güçleri eğitilen kahramanlarımız...
Onların bu savaşını, elinizde tuttuğunuz ilk maceralarından başlıyarak siz de yaşayın;
Kahramanın içindeki insanı, insanın içindeki gerçeği keşfedin!..."
İçindeki Orjinal Sayılar;
Arkabahçe (27 mb)
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Orjinal Seri
Giant-Size X-Men #01
The Uncanny X-Men #94