Melih41
Yönetici
- 4 Ağu 2012
- 3,719
- 50,803
Dergi için Swingtex'e çok teşekkürler, keyifli okumalar..

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Aynı sıkıntı ile Milli Kütüphane'de ben de karşılaşmıştım.Gazetenin cep telefonuyla çekimi rahat.Ciltteki dergilerin sayfalarını düz seviyeye getirip yayabilmek için ne sıkıntılar çektim.Ciltlerin üst, alt ve yan kısımlarına bir yığın başka ciltler koyup en iyi görüntüyü elde edebilmek için defalarca çekim yap.Beğenmezsen sil, yeniden çek.Bayağı yorucu.Müstakil dergi bulduğumda, yeni çekim yapıp eskisiyle değiştiriyorum.Çocuk dergileri öksüz yetim garip bir kenarda duruyordu taki siz ve sizin gibi değerli dostların katkıları ile epey mesafe katedildi.Kütüphanede epeyce Türkiye Çocuk buldum ancak maalesef cilt taramak imkansız gibi bir şey.
Bunun kolay bir yolu yokmu bilmiyorum.Kütüphanedekilerle görüştüm siz nasıl tarama yapıyorsunuz dedim.
Onlar ciltleri taramadıklarını sadece fotoğrafını çektiklerini söylediler.Çok işimize yarayabilecek bir şey değil.
Emekleriniz için çok teşekkür ederim.
Türkiye Çocuk konusunda en fazla mesafe alan site yine biziz.Yine de çok ağır ilerliyoruz.Serinin geç de olsa bir gün tamamlanacağına inanıyorum...Bir kaç kuşak sonrası bu dergiler kaybolup gidecek bir miras belki yokolacak digital olarak koruma altına alamazsak çok büyük kayıp olacak.Kendi adıma halende alıp toplamaya gayret sarfediyorum ama kişisel çabaların üzerinde çalışmalar gerekli.
Öncelikle, aramıza hoş geldiniz.pardon dostlar, mobil el tarayıcısı ile taramayı düşündünüzmü?. Kusura bakmayın daha önce konuştuysanız bile bilmiyorum. Türkiye çocuk dergisi benim de en sevdiğim dergiydi zamanında. emekleriniz için teşekkürler. Bu arada hangi kütüphanede var tüm sayıları bu derginin?
pardon dostlar, mobil el tarayıcısı ile taramayı düşündünüzmü?. Kusura bakmayın daha önce konuştuysanız bile bilmiyorum. Türkiye çocuk dergisi benim de en sevdiğim dergiydi zamanında. emekleriniz için teşekkürler. Bu arada hangi kütüphanede var tüm sayıları bu derginin?