TiNA - 130
[1969.12.17]
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Hepimizin maceraları birbirine benzer aslında.. Genellikle 40-60 yaş aralığında olan, bir zamanlar delicesine tutkulu olduğunu düşündüğü ama araya giren bir sürü "çok önemli" neden yüzünden ara verdiği hatta kendisinden başka kimsenin çizgi roman okumadığını düşünen, yaş kemale erdi, aha emeklilik de geldi, bir şeylerle uğraşmak gerek derken, internette her bir şey var niye çizgi roman olmasın diye düşünürken bir şekilde kendisini burada bulanlar topluluğu.. Bu araştırmayı yaparken birde ne göreyim bir sürü deli gönüllü adam olayı aşmış, bir sürü çizgi romanı teknolojinin yardımı ile buraya taşımışlar.. Uzatmak istemiyorum ben bu düşünceleri bundan tam beş yıl öncesinde yaşamışım.. Fakat benden önce bir sürü adam ciddi emek vermişler, çizgi romanla her anlamda ilişkilerini sürdürmüşler, yok olan bir sanat dalını, ticaretini ayakta tutmuşlar.. İşte o adamlardan birisi abartman yani eski adı ile Mryeraltı.. Yani Hakan.. Sonra İlker, Bakunin, ertuğrul, melih41, kolibri, ozanbarışpalio68, savataged, ille de Haluk Abi ve adını sayamadığım sınırlı sayıda iyi yürekli insan.. Hepsine candan teşekkür ediyorum. Onlar sayesinde unuttuğum(uz) sevgilimize kavuştuk.. Sonra diğer dostlar geldi.. Tarayan taramayan, mesaj yazan yazmayan, iyi söz sahibi kötü söz sahibi gelenler, gidenler.. Bir sürü arkadaşlar edindik, dostlarımız oldu.. İşte o dostlardan birisi dünya tatlısı ve heyecanlı sesiyle "Ben Antalya'dan Murtaza, yıllardır hiç bir katkım olmadığı bu foruma kitap göndererek katkı vermek istiyorum" diye beni aradı.. İşte o kitaplardan bir kısmını oluşturan TİNA'ları ben taradım.. Fakat taramadan daha önemli olan düzenlemeyi yapan sevgili abartman bu işin hakkını verdi.. Bana da son sayıyı sen paylaş diye gönderdi.. Hülasa çizgi romana zerre kadar katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Umarım uzun yıllar dost kalırız. Sevgi ve saygılarımla..
Moderatör tarafında düzenlendi: