Ortanca bir aradan sonra tekrar karşınızdayım (Ne uzun ne kısa ne diyeceğimi bilemedim.)
Bu sayı ile Thor'un Pluto'ya karşı olan savaşı bitiyor. Sif'in macerasına odaklanıyoruz. Ancak o maceranın renklisi için sabretmeniz gerekiyor. Zira Pazartesi günü dershanem başlayacak ve önümde kahrolası "YGS Maratonu (Yarış atı muamelesinin bu kadarı artık)" var. Ancak sınavdan önce sizlere sürpriz bir çevirmen ile yapacağım Batman ve bu sayıda bazı balonlardaki çevirmenliğiyle yardımcı olan CobraCaptain ile yapacağımız Punisher ile veda edeceğim. Thor serisi 209'a kadar devam edecek. Sözüm söz
Bu sayıda çinici Vince Coletta'nın yerini Jim Mooney almış. Bende hazır çinici değişmişken renkli balonları başka bir teknikle temizledim.
201 aslında seneye kalacaklar arasındaydı ancak sağolsun sevgili colossus'un metinleri yazmasıyla bana sadece balonlama işi kaldı. Hatta serinin yazımını üstlenirim diyen arkadaşlar olursa seriye hiç uzun soluklu ara vermeden de devam edebilirim.
Ayrıca Alfa'nın 1 balondaki yazıyı diğer balonu yok sayıp 2'ye bölmesi ve tam tersi 2 balondaki metni tek balona sığdırması gibi balonları yeniden çeviren CobraCaptain'e teşekkür ederim.
colossus ve CobraCaptain başta olmak üzere bütün çizgiroman sevdalılarına armağanımdır...
GELECEK AYLARDA YAYINLACAĞI DUYURULDUĞU İÇİN LİNKLER KALDIRILMIŞTIR
Moderatör tarafında düzenlendi: