Şükrü
Çeviri & Balonlama
Merhaba arkadaşlar başlığı gördünüz, Abdullah sandınız tabii. Ben bu paylaşımı 4 AY önce Direnc11 abimden almama rağmen (!) daha yeni bitirdim. Ne kadar utanmazım. Sadece bu fütursuzluğum yüzünden diyara girmeme rağmen hiçbir şey yazamadım. O yüzü bulamadım. Şimdi paylaşıyorum. Oh be bir rahatladım. Terbiyesizliğin daniskasını yaptığım için sizden tekrar tekrar özür diliyorum
İlk iki sayfaya bakın kararı siz verin
Bir sayfayı öyle bir temizledim ki yeniden yaratılmış gibi. Sadece bir hata kalmış onu da sonradan farkettim. Sadece kare çizgilerine baksanız yeter derim Herhangi bir renk oynaması da yapmadım. Orijinali ve o sayfa:
İnşallah beğenerek okursunuz. Sonraki balonlayacağım çizgi romanları da son sayfaya koydum. İyi okumalar.
ARKABAHÇE YAYINEVİ THOR KLASİK CİLT-1 ADIYLA BASTIĞI İÇİN LİNK KALDIRILMIŞTIR.
İlk iki sayfaya bakın kararı siz verin
Bir sayfayı öyle bir temizledim ki yeniden yaratılmış gibi. Sadece bir hata kalmış onu da sonradan farkettim. Sadece kare çizgilerine baksanız yeter derim Herhangi bir renk oynaması da yapmadım. Orijinali ve o sayfa:
İnşallah beğenerek okursunuz. Sonraki balonlayacağım çizgi romanları da son sayfaya koydum. İyi okumalar.
ARKABAHÇE YAYINEVİ THOR KLASİK CİLT-1 ADIYLA BASTIĞI İÇİN LİNK KALDIRILMIŞTIR.
Moderatör tarafında düzenlendi: