Sevgili Çizgi Roman severler,
Yıllar önce okuduğumuz Alfa Yayınlarından çıkan grafik albümü elden geçirip orjinal renginde tekrar balonladım. Bu çalışma aslında başlı başına ne bir çeviri ne de balonlama olarak sayılır. Çünkü Alfanın sayısını alıp bire bir balon yapmadım. Bir çok eksik yerler ve yanlış anlatım vardı. Orjinalini ise baştan çevirmedim, ilk çeviriye sadık kalıp çeviriyi düzenleyip, eksik yerleri ilave ettim. İşlerim dolayısıyla biraz geçikmiş ve çok uzun zamandır uğraştığım bir çalışmaydı. Daha çok vakit ayırıp daha iyi bir eser yapmak isterdim... ( Aslında bazı yerlerde balonları yerleştirirken zorlandım. Yeniden balon yapmaya da üşendim. Eski kitapları çalışmak daha mı zor...?) Hatalarımız varsa affola.
Bu sayıda Conan tahtını, tacını oğlu Conn'a bırakıp hiç bilinmeyen denizlere yol açıyor. Conan efsanesinde devamı olmayan bir öykü. Conan efsanesinin son öyküsü de denilebilir.
Hiborya çağında Conan'dan sonrasını merak ediyorsanız:
Hiborya Çağı Tarihi
Bu çalışmamı değerli ağabeyim profesör 'e armağan ederim.
Conan çalışmalarım sürecek!
Yıllar önce okuduğumuz Alfa Yayınlarından çıkan grafik albümü elden geçirip orjinal renginde tekrar balonladım. Bu çalışma aslında başlı başına ne bir çeviri ne de balonlama olarak sayılır. Çünkü Alfanın sayısını alıp bire bir balon yapmadım. Bir çok eksik yerler ve yanlış anlatım vardı. Orjinalini ise baştan çevirmedim, ilk çeviriye sadık kalıp çeviriyi düzenleyip, eksik yerleri ilave ettim. İşlerim dolayısıyla biraz geçikmiş ve çok uzun zamandır uğraştığım bir çalışmaydı. Daha çok vakit ayırıp daha iyi bir eser yapmak isterdim... ( Aslında bazı yerlerde balonları yerleştirirken zorlandım. Yeniden balon yapmaya da üşendim. Eski kitapları çalışmak daha mı zor...?) Hatalarımız varsa affola.
Bu sayıda Conan tahtını, tacını oğlu Conn'a bırakıp hiç bilinmeyen denizlere yol açıyor. Conan efsanesinde devamı olmayan bir öykü. Conan efsanesinin son öyküsü de denilebilir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Hiborya çağında Conan'dan sonrasını merak ediyorsanız:
Hiborya Çağı Tarihi
Alıntı: The_DarknesS´isimli üyeden Alıntı
Orjinalde SSOC serisinde yayınlanan Hiborya Çağı isimli çalışmayı değişik taramalardan toplayıp düzenledim.Tarayan arkadaşların isimlerini şu an hatırlamıyorum, lakin emekleri için teşekkür ederim. Bu çalışma aslında benim değil onlarındır. Bir ön kapak ve iç sayfa hazırlayıp forumlarda ve yayınlanmış Conanlarda olmayan siyah beyaz bir haritayı da son sayfaya ilave ettim.
Böylelikle King Kull'dan öncesinden başlayarak kronolojik öyküler tek kitapta toplanmış oldu. Conan severlerin beğenisine sunarım.
Not: Anlatılan tarih tamamen hayal ürünü olup gerçek tarihle alakalandırılmamalıdır.
Bu çalışmamı değerli ağabeyim profesör 'e armağan ederim.
Conan çalışmalarım sürecek!
Son düzenleme: