Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tex Oğlak Yayıncılık Maceraperest Çizgiler Sayı 194 - Öğle Treni
Tembellik edip sıcak bahanesiyle uyuklamak,evdeki yayıntıyı kitap ve dergileri sınıflandırıp yerleştirmek, gidip motosiklete yeni egzos taktırmak olasılıkları arasında gidip gelirken Diyar'ı açıp Teks'i görünce durum değişiverdi.Teks okunacak...
Elinize sağlık.
Bu macerayı çok sevdim.
Hatta Teks oğluna bazı görevler verdiğinde onun görevi tamamlaması
bende mutluluk yaratıyor.
Finali için sabırla bekleyeceğim.
Teşekkürler sevgili dostum.
nisan yağmuru dedin mi duracaksın, mutlaka kaliteli yüksek çözünürlüklü tarama yapmıştır. teşekkürler üstad emeğin için. daha sık kaliteli Teks taramaları yapman dileğiyle
tehirsiz (bilmiyenler için tehir gecikme anlamındadır.genelde bilhassa buharlı trenler için kullanılırdı.halk treni buharlılar tehirli biraz daha parası olanlar için expres trenler gecikmeli olurdu.)hiç binemediğimiz ögle trenleri ne mutlu bir icattı.kondoktorler müthiş insanlardı.yol biletini (talebe)ulaşacağın yere degilde paranın yettiği yere kadar alırdın.eskiden tarifeler asılırdı.onlar bile unutuldu.biletleri kontrol edenler aslında senin nerede ineceğini bilir.inerken bu yaptığın yanlış bak bu sefer affediyoruz bir daha yapma derlerdi o babacan tavırları ile .tamam abi derdik de eve giderken hep paramız eksik olurdu nedense.
bunların teks ile ne ilgisi var dersen .bir ilgisi yok. anılar depreşti.
bende paylaştım.bagış dilerim