Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnkilap yayınlarının bu Tenten basımı sitede yoktu.Elimdeki kitaptan tarayıp siteye koymayı uygun buldum.Umarım beğenirsiniz.İleride Tentenin sovyetlerde (türkçe)ve hedef ay isimli ınkilap yayınlarınıda tarayıp ekleyeceğim.iyi okumalar
Bu kadar yetenekli bir sanatçının kaleminin, böyle zehir kusması üzücü.
İnsanlar yakın tarihe bakınca şaşırıyor; Felsefe, bilim, sanat ve özgürlükler konusunda bu kadar köklü bir mirasa sahip Avrupa toplumları 30'ların sonundan itibaren nasıl Faşizme, Irkçılığa, Falanjizme, Kolonyalizme, Totaliterliğe sarılıp birer diktatörlüğe dönüştü diye.
Şunu okuyan Belçikalı bir çocuğun, gençliğinde Irkçı partilerin peşinden koşması şaşılacak bir şey mi?
Birkaç sayfa eksik olduğunu farkettince, bir sayfasını elimden geldiğince Türkçe balonlayıp, diğer iki kayıp sayfasını da fransızca ekledim.
Türkçe eklediğim ek sayfa için Milliyet yayını çevirisinden yararlandım. Diğer iki noksan sayfanın çevirisini bulamadım, orijinalini koydum. Umarım beğenirsiniz.
Buna ek olarak Rodier tarafından uyarlanan (pastich) resmi Tenten kitabı sayılmayan İngilizce bir çizgiyide* ekledim.
* Tintin and Alph-Art