Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevgili Bay_x,ben her iki taramayı da indirdim.Sarıya kaçan o nostaljik biçimleri nedense benim daha çok hoşuma gidiyor.Paylaşımınız için çok teşekkürler ederim,en iyi akşamlarınız olsun.
Vay bee para ile alınabilecek anılar değil bunlar,sevgili x , bu gecede kendinizi hatırlattınız,oysa unutulmayacaklar arasına sizi yazdık.TEŞEKKÜRLER ediyorum ellerinize paylaşımdolu yüreğinize sağlık.
Tarihi eser olarak korunmaya alınması gereken bu kitaplara sahip olduğunuz için şanslısınız.
Sayenizde bu kitapları arşivimize ileve edebildiğimiz için bizler de şanslıyız.
Sağ olun, var olun.
Saygılarımla...
Üstadım senin bu paylaşımlarını görünce sevgili deadlouse'un da söylediği gibi insanın şevki artıyor. Katkın o kadar büyük, paylaştığın eser o kadar kıymetli ki insan karşılık verme ihtiyacı hissediyor. Artık nasıl karşılık vereceksek bu nadide çizgi romana?
Hocam, Allah razı olsun, bayram harçlıklarını önceden dağıtıyorsunuz. Kankamın ve benim bu bayram ne yapacağımız belli. Şimdiden biriktirip, bayramda okuyacağız