Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ne kadar kıymetli paylaşımlar... Umarım tarama yaparken bu güzel kitaplara bir zarar gelmemiştir. Gerçi sevgili dostumuzun da çoğumuz gibi bunu çok dert ettiğini zannetmiyorum ya. Çocukluğumuzu, hayatımızı, dostluğu paylaşıyoruz Çizgi Diyarı'nda. Dokunmaya kıyamadığımız kitaplar sevgili dostlarımız da okusun diye paramparça oluyor çoğu kez. Yine de umarım senin kitapların başına gelmemiştir bu sevgili Bay_x. Çok kıymetliler çünkü. Sonsuz teşekkürler.
Sondan başa doğru teşekküre devam. Mest oldum, gecenin en iyisi olmasa bile ikinci en iyi süprizi oldu. İlki kankamdan, sağolsun bana zamanda yolculuk yaptırdı .
Özellikle ham taramayı indirdim,kapağın alt kenarındaki yırtığına kadar mükemmel,taramada çok güzel bu tür paylaşımlarda ham taramayı paylaşmanızda bizleri mahrum etmemenizi rica ediyorum.Ellerinize paylaşımcı yüreğinize sağlık,bu gün sizin paylaşımlarınızın güzelliğinle günü sonlandırıyorum TEŞEKKÜRLER.
Bu maceradaki Çelik Blek gibi bu dergi de hem hafifçe yaralanmış hem de yakalanmış. Blek kapıyı kırarak kurtulurken bu dergi de Bay_X sayesinde saklandığı yerden kurtulup sevenlerine kavuşuyor.