İtalyan renkli "Il Grande Blek" serisi sayı 79. (03.01.2022 Yenileme)
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
caramba Teksas Çelik Blek Renkli (Il Grande Blek) Balonlama Listesi
Son düzenleme:
Sağ olun üstadım. Zaten siz üstadların paylaşımları sayesinde bu çalışmaları yapabiliyorum. Sizlerin Hoz, Ceylan, Tay paylaşımlarınız ve sayın tuzla üstadın mükemmel Kiwi çalışmaları; hepsinden yararlanıyorum.Seçtiğiniz fon harika özellikle takip ediyorum.
80 sayı paylaşılmış olması önemli değil siz yine sıralamaya göre gitmenizi rica ediyorum.paylaşılmamış olan siyah beyaz maceraları benden isteyebilirsiniz teksas arşivi bende çok geniş yardımcı olurum.
Bu seride sayı 78 ile EsseGesse sonrası başlıyor, ben de ağırlıklı olarak buradan devam etmek istiyorum. Seri toplam 202 sayı gözüküyor, şu ana kadar 135 sayı nete düştü. 135'i tamamlayıp başa dönme niyetindeydim.
Ama bilemiyorum, genel olarak sıradan gidilmesi isteniyorsa o şekilde de olabilir tabii. Belki ilgilenenler görüşlerini bildirirler konu altında.
Sağ olun üstadım. Zaten siz üstadların paylaşımları sayesinde bu çalışmaları yapabiliyorum. Sizlerin Hoz, Ceylan, Tay paylaşımlarınız ve sayın tuzla üstadın mükemmel Kiwi çalışmaları; hepsinden yararlanıyorum.
Eksik olursa isterim, çok teşekkürler.
Bu seride sayı 78 ile EsseGesse sonrası başlıyor, ben de ağırlıklı olarak buradan devam etmek istiyorum. Seri toplam 202 sayı gözüküyor, şu ana kadar 135 sayı nete düştü. 135'i tamamlayıp başa dönme niyetindeydim.
Ama bilemiyorum, genel olarak sıradan gidilmesi isteniyorsa o şekilde de olabilir tabii. Belki ilgilenenler görüşlerini bildirirler konu altında.