Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Keşke hayat çizgiromanlarda olduğu gibi olsa. Ülkemizde daha yeni el yapımı teleferikle yanlış hatırlamıyorsam Çoruh nehrini geçmeye çalışan baba-oğuldan baba nehre düştü ve boğuldu. Kapaktaki sal ancak çizgiromanlarda o akıntıda, o kayaların arasından sağ salim geçer.
Sevgili" uzung",
emekleriniz,
harika taramanız
ve mükemmel paylaşımınız için
teşekkür ediyor,
sizler gibi vefakar insanlarla
aynı platformda bulunmaktan onur duyduğumu
bir kez daha naçizane ifade etmek istiyorum.
Saygılarımla...
bu taramalar hem yeni güzel yayınların taramaları ,
hemde tablo gibi ince ince gerçekleşiyor.ben
şahsen gözlüklerimi takıp bekliyorum , yenisi
geldiğinde kaçırmak istemiyorum.kalbinin
güzelliği foruma ayrı bir anlam katıyor. sağol,
varol uzung kardeşim .
Değerli Uzung kardeşim gecemi sevinçle doldurdunuz,sizin tüm günleriniz ve geceleriniz sevinçle huzurla dolsun.
Sevgili kardeşim bu mükemmel paylaşımınız için çok teşekkürler ederim,en iyi geceler dileklerimle hoşçakalın.
sevgili uzung bu ne hız;
inanılmaz,muhteşem,göz kamaştırıcı işler çıkıyor...
ne desem eksik kalacak, teşekkürler...
şimdi indiremiyorum,işyerindeyim;
akşam misafirim var,
öbür gün nöbet...ooff,of..:S
Son zamanların en çarpıcı, en muhteşem kapağını görünce, Teks'lerin son yıllardaki tüm ressamlarının çıkardığı harika işler gözümün önüne geldi. Her kareleri tablo gibi, ustalığın zirvesine çıkmış ressamlar. Maceraperestin en büyük hizmeti bu.
Sevgili uzung'un usta işi taramalarıyla birleşince tereddütsüz bir numara paylaşım olmuş; emeği kutsal, yüreği zengin dostum; teşekkür ederim. Saygılarımla.