Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hani kahvede kavga çıkınca millet okey tahtaları ile birbirine girişir ya, ABD de de salonlarda rulet makinalarını kullanıyorlar herhalde sinirlendikleri zaman.
Salonun altı, üstüne gelmiş,
güzeller güzelinin resmi ne eğilmiş ne de çizilmiş.
Bana biraz manidar geldi.
Neyse...
"uzung" kardeşim,
bu harika paylaşımınız ve
büyük emeklerinizden dolayı
gönülden teşekkürlerimi iletiyorum.
Sevgi ve saygılarımla...
öncelikle paylaşım için teşekkür ederim. zaten takibini yaptığım bir kaç çizgi romandan birisi. yarım çizgi romanlarıda okumayı hiç sevmem. mutlaka maceranın bittiğini görmeliyim. dosya boyutunun çok büyük olduğunu görünce bilgisayarda saklamak için küçültmek ihtiyacı hissettim. zira bilgisayar eski ve kapasitesi çok düşük. bir çok çizgi romanı okuduktan sonra silmek zorunda kalıyorum. ama tekslere kıyamıyorum. dosya boyutunu küçültürken ister istemez gözüm kaydı , devamı olmadığı halde okudum. şimdi meraktan çatlıyorum desem yeri. inşallah en kısa zamanda devamı gelirde , o kahrolası deadman'ın sonunu görürüm birde hazır dosya boyutunu küçültmüşken benim gibi yer sıkıntısı çekenler için 29 mb lık yeni halinide koyayım istedim.