Süper Teks Çetin Karakoç Yayınları Sayı 179 - Mefisto'nun Oğlu

sarkomer

Yönetici
18 Ağu 2009
13,352
304,717
c0n2ht9cwel1b670e.jpg

Paylaşıma devam...
Sevgi ve saygılarla...

bayrakzaf.gif

kartal

Onursal Üye
17 Şub 2011
4,317
4,648
Canım kardeşim,sağol sağol sağol,binlerce teşekkürler,sevgi ve saygılar sunarım,iyi ki siz ve hepiniz buradasınız.

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,901
142,998
Bu seri için herkes elindekileri dökse,seri tamamlanacak...

Eline sağlık hocam,teşekkür ederim.

Gulyabani

Yönetici
15 Ara 2010
4,994
22,840
Sarıyer
Kapak resmine uzun süre baktım adamı bir artiste benzetiyorum ama ismini çıkaramadım tam o sırada resmin neredeyse 1/3 ünü kaplaya kahverengiliğin başta sandığım gibi lamba değil adamın sırtındaki şapka (ya da sombrero) olduğunu fark ettim. Çizer biraz abartmış sanırım ya da o gerçektem şapka değil başka bir "şey".

Teşekkürler üstadım.

12 Şub 2010
15,003
546,882
Sevgili gulyabani, o kovboy biraz Erol Taş, biraz Parçala Behçet:).

Bu sayının özelliği şu, okuduğum fakat bende olmayan bir sayı, Yama, taş büyücülerden kurtuluncaya kadar yusuf yusuf vaziyetlerinde kalıyor ve bir daha her oyuncakla oynamayacağına yemin ediyor:D

Bu sayıyı tamamlayamadığımı söyleyince Bakunin kaptan, ben sana bulacağım, gerekirse yabancı kaynaklardan bulur balonlarım demişti. Demişti de ben, bu sayının hangi macerada olduğunu bulamamıştım. Tüm serileri altüst ettim bulamadım. Meğerse bu maceranın da olduğu 10 adet Süper Teks, çizgi olmayan kitaplarımın arasına bir şekilde saklanmış. geçen tesadüfen buldum.
Sarkomer hocamın paylaşması nedeniyle kaptanın bu sayıyı bulmasına da gerek kalmamış oluyor. Bunun için sarkomer hocama minnet ve saygılar sunuyorum.

savok

Admin
30 Eki 2009
20,016
85,744
Kasımpaşa
Olmazlar bu sitede oldu..
Herkes gönlünü ortaya koydu..
Sonuç mükemmel..
Bu mükemmellikte payı olanlara binlerce teşekkürler..
Sağolunuz sevgili hocam..