Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Süper Teks Çetin Karakoç Yayınları Sayı 179 - Mefisto'nun Oğlu
Kapak resmine uzun süre baktım adamı bir artiste benzetiyorum ama ismini çıkaramadım tam o sırada resmin neredeyse 1/3 ünü kaplaya kahverengiliğin başta sandığım gibi lamba değil adamın sırtındaki şapka (ya da sombrero) olduğunu fark ettim. Çizer biraz abartmış sanırım ya da o gerçektem şapka değil başka bir "şey".
Sevgili gulyabani, o kovboy biraz Erol Taş, biraz Parçala Behçet.
Bu sayının özelliği şu, okuduğum fakat bende olmayan bir sayı, Yama, taş büyücülerden kurtuluncaya kadar yusuf yusuf vaziyetlerinde kalıyor ve bir daha her oyuncakla oynamayacağına yemin ediyor
Bu sayıyı tamamlayamadığımı söyleyince Bakunin kaptan, ben sana bulacağım, gerekirse yabancı kaynaklardan bulur balonlarım demişti. Demişti de ben, bu sayının hangi macerada olduğunu bulamamıştım. Tüm serileri altüst ettim bulamadım. Meğerse bu maceranın da olduğu 10 adet Süper Teks, çizgi olmayan kitaplarımın arasına bir şekilde saklanmış. geçen tesadüfen buldum.
Sarkomer hocamın paylaşması nedeniyle kaptanın bu sayıyı bulmasına da gerek kalmamış oluyor. Bunun için sarkomer hocama minnet ve saygılar sunuyorum.
Olmazlar bu sitede oldu..
Herkes gönlünü ortaya koydu..
Sonuç mükemmel..
Bu mükemmellikte payı olanlara binlerce teşekkürler..
Sağolunuz sevgili hocam..