XIII Mystery 00 - Soruşturma
Çözünürlük : 2000 x 2793 x 72 dpi
Sayfa Adedi: 115
Bu sayı İngilizce olarak çok amatörce -hatta bazı yerlerde atmasyon- bir çalışma
sonucu çizgi severlerlerce yayınlanmış. Fransızca sıralamada 13ncü sırada bulunmaktadır. Cinebook bu kitabı
yayınlamayıp atlamış.
Başlarda büyük bir sabırla kısa Çizgi Roman bölümleri dışındaki metinleri Fransızca'dan
İngilizce'ye, sonra da Türkçe'ye çevirmeyi denedim ama bir noktadan sonra metinlerde
zaten normal kitaplarda anlatılan olayların özet olarak yer aldığına iyice kanaat getirince
bu işi bıraktım. Belki çok ilerde düzgün bir İngilizce çevirisi yayınlanırsa ve benim de
canım yapmak isterse, boş bırakılan sayfalardaki metinleri doldurabilirim.
Çizgi Roman bölümlerinde kitaplarda sözü edilen ama çizimle gösterilmeyen olaylar ve olay
kahramanları yer almaktadır.
Çeviri, balonlama ve sayfa düzenlemeleri tamamen bana aittir.
Türkiye'de ilk defa tarafımdan yayınlanmaktadır.
İYİ EĞLENCELER!!!
Çözünürlük : 2000 x 2793 x 72 dpi
Sayfa Adedi: 115
Bu sayı İngilizce olarak çok amatörce -hatta bazı yerlerde atmasyon- bir çalışma
sonucu çizgi severlerlerce yayınlanmış. Fransızca sıralamada 13ncü sırada bulunmaktadır. Cinebook bu kitabı
yayınlamayıp atlamış.
Başlarda büyük bir sabırla kısa Çizgi Roman bölümleri dışındaki metinleri Fransızca'dan
İngilizce'ye, sonra da Türkçe'ye çevirmeyi denedim ama bir noktadan sonra metinlerde
zaten normal kitaplarda anlatılan olayların özet olarak yer aldığına iyice kanaat getirince
bu işi bıraktım. Belki çok ilerde düzgün bir İngilizce çevirisi yayınlanırsa ve benim de
canım yapmak isterse, boş bırakılan sayfalardaki metinleri doldurabilirim.
Çizgi Roman bölümlerinde kitaplarda sözü edilen ama çizimle gösterilmeyen olaylar ve olay
kahramanları yer almaktadır.
Çeviri, balonlama ve sayfa düzenlemeleri tamamen bana aittir.
Türkiye'de ilk defa tarafımdan yayınlanmaktadır.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
İYİ EĞLENCELER!!!
Son düzenleme: