The Last Space Race 01
Çözünürlük : 1987 x 3056 x 72 dpi
Sayfa Adedi: 22
Çeviri, balonlama ve sayfa düzenlemeleri tamamen bana aittir.
Olay bir anormallikle başlar. Bu astronomik verilerde çok yaygın olan gürültüdeki bir aykırı değerdir.
Ancak gerçek, ABD'yi ve dünyayı, insanlığın SON UZAY YARIŞI'na sokacaktır. Amerika Birleşik Devletleri
adına çabalara liderlik eden tek kişi, Sasha Balodis. Eğlenceyi seven bir teknoloji milyarderi ve havacılık devinin patronu.
Sasha’nın görünüşte mükemmel hayatı, yaşadığı bir trajediyle sarsılmıştır. Tarihin bu en pahalı, en iddialı ve en önemli
projesini inşa etmek ve başlatmak ona uğrunda yaşayacağı bir amaç verecektir. Yolunda duran tek engel: havacılık
sektöründeki ezeli rakibi Roger Freeman.
Bu seri YETİŞKİNLER içindir!
Çevirilerimde ifadelerin bir kısmı kendi kültürümüze ve deyimlerimize benzetilmiştir.
Orjinal Fontları buldum ve kullandım.
CC Cutthroat (Konuşma)
CC Elephantmen
Türkiye'de ilk defa tarafımdan yayınlanmaktadır.
İYİ EĞLENCELER!!!
Çözünürlük : 1987 x 3056 x 72 dpi
Sayfa Adedi: 22
Çeviri, balonlama ve sayfa düzenlemeleri tamamen bana aittir.
Olay bir anormallikle başlar. Bu astronomik verilerde çok yaygın olan gürültüdeki bir aykırı değerdir.
Ancak gerçek, ABD'yi ve dünyayı, insanlığın SON UZAY YARIŞI'na sokacaktır. Amerika Birleşik Devletleri
adına çabalara liderlik eden tek kişi, Sasha Balodis. Eğlenceyi seven bir teknoloji milyarderi ve havacılık devinin patronu.
Sasha’nın görünüşte mükemmel hayatı, yaşadığı bir trajediyle sarsılmıştır. Tarihin bu en pahalı, en iddialı ve en önemli
projesini inşa etmek ve başlatmak ona uğrunda yaşayacağı bir amaç verecektir. Yolunda duran tek engel: havacılık
sektöründeki ezeli rakibi Roger Freeman.
Bu seri YETİŞKİNLER içindir!
Çevirilerimde ifadelerin bir kısmı kendi kültürümüze ve deyimlerimize benzetilmiştir.
Orjinal Fontları buldum ve kullandım.
CC Cutthroat (Konuşma)
CC Elephantmen
Türkiye'de ilk defa tarafımdan yayınlanmaktadır.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
İYİ EĞLENCELER!!!
Son düzenleme: