Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türkçe okunduğu gibi (ya da söylenildiği gibi) yazılan bir dil diyoruz ama Vaşingtın deyip Washington yazıyoruz. Eski eserlerde okunduğu gibi yazılan kelimeleri görünce hoşuma gidiyor. Jimmy burada Cimi olmuş. Olması gereken de bu değil mi zaten? Tabii, basınımız sağolsun yabancı kökenli kelimeleri hiç sorgulamadan, çekinmeden kullanıyor, ceremesini de dilimiz çekiyor. Neyse, uzatmayayım. Elinize sağlık, teşekkürler üstadım.
O evrende yaşasaydım benimde muhtemelen süper güçlerim olurdu.Süper adamdan iyisi olmadığına göre kesin bende kötü olurdum.Kedileri kovalar,camları sapanla kırardım.
Yeni yılınız kutlu olsun üstadım,tüm beklentileriniz gerçekleşsin.
Kıymetli paylaşımınıza çok teşekkür ediyorum...
Kapakta yer alan balonlama ile harika görünüyor
ve yayımlanma tarihi ile de tam bir antika...
"Süpermen" ve "Süperboy" ile dolu dolu bir içeriğe sahip olan bu nadide kitap için
yürekten teşekkür ediyorum sevgili kardeşim;
saygılarımla...
Çizgi roman tarihimizin nadide bir antikası
Teknolojinin günümüzdeki boyutuna varmamış olduğu zamanların sevimli senaryoları ile severek okunan Süpermen maceraları
Şimdiki senaryolar, çizimler baş döndürüyor
Eski Süpermen, Betmenler ile fumetti arasında bugünkü uçurumlar yoktu
Hepsi de aynı potada okunuyordu
Antika Süpermen için çok teşekkür ediyorum sevgili Nihat
Nice mutlu yıllar dilerim
Gerçekten "antika" klasmanında bir nüsha...
Paylaşım için çok teşekkürler...
Yeni yılda sevdiklerin ve sevenlerinle sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler dileklerimle sevgili dostum...