Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sandığı Kıbrıs'ta gönlü bizle olan değerli dostum.
Çizgi roman seven dostlara müthiş armağanlar sunuyorsun.
Bu kitaplar gerçekten arşivlik.
Teşekkür ederim.
Sandıktan dökülen bir elmas daha. Bulunmaz bu eserlere sahip olduğu için, sayın caretta çok şanslı. Bizse bu nadide eseri paylaşma cömertliğine sahip bir dostumuz olması münasebetiyle daha da şanslıyız.
Caretta dostum için yazılan yukarıdaki güzel yorumlara tüm kalbimle katılıyorum.
Hem ham, hem de düzenlenmiş olarak indirdim Süpermenleri.
Arasındaki farkı görmek,incelemek için.
Ne muhteşem iş çıkarmışsınız. Ellerinize sağlık.
Ben de 2 sayfayı tek sayfa haline getirmeyi, biraz kontrast biraz da parlatmayı düzenleme sanıyordum. Meğer ne kadar yanılmışım.
( kendi kendime öyle çalışmalar yapıp bir de böbürleniyordum iş yapıyorum sanarak.)
Caretta üstadım ve değerli forumumuz üyelerinden rica etsem;
kesme, kontrast ve yeniden çerçeve (Özellikle çerçeve ve kenarlık) yapma konusunda bana biraz da olsa önerilerde bulunabilirler mi? PhotoScape kullanıyorum.
Selam sevgi ve saygılarımla
Ahmet ERDEN
Ahmet Bey ben sadece taramayı yaptırıp Ertuğrul dostuma gönderiyorum.Yani yemek malzemesi benden,gerisi aşçıbaşı,şef Ertuğrul dostumdan.İnşallah mesajınızı görür de
size yardımcı olur...
Arayan bulur derler....
Photoscape de aradığım her şey varmış.
Yukarıdaki yorumumda özellikli olarak sorduğum sorularımın cevabını hemen hemen buldum.
Forumumuzda bulunan ham ya da düzensiz taramaları düzenlemeye çalışarak acemiliği atlatmaya çalışıyorum. ( fena da olmuyor hani....)
Tarama yapan arkadaşlarıma elimden geldiğince düzenleme konusunda yardımcı olmaya çalışırım.
Bu kadar yararlı paylaşımlarını gördüğüm dostlarıma yardımcı olmak isterim.
( Beğenilirse tabi.....)
Aerden ( Hacılı )