David Hasselhoff - Lights in the darkness (1990)

Leon

Kıdemli Üye
4 Nis 2012
50
121
Kara Şimşek(Knight Rider) dizisinin karizması Michael Knight'ın sesinden;
"Lights in the darkness" yani karanlıktaki ışıklar..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Leon

Kıdemli Üye
4 Nis 2012
50
121
Sesi hakikaten çok güzelmiş. Dinlerken aklıma direk Depeche Mode'un solisti David Gahan geldi. :)

Evet öyledir.. Hatırladığım kadarıyla Don Johnson yani ''DJ'' ve David Hasselhoff yani ''The Hoff'' veya ''DH'' ile düet yapmışlardı..

Elinde bu posterlere sahip olan yoksa, söylemesi yeter!.. :)

İsteyene yollarım.. ;)

Don Johnson ''Sonny Crockett'' ve David Hasselhoff ''Michael Knight''

djdhsigned.jpg

Leon

Kıdemli Üye
4 Nis 2012
50
121
Dönemin Milliyet gazetesinde, dizideki rol arkadaşı Patiricia Mcpherson ile evlenen David Hasselhoff'a ait bir haber.. Haberde kızlarının 1nci yaşgünlerini kutladıkları yazıyor..

dph43643643.jpg

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,721
36,416
İstanbul
Dönemin Milliyet gazetesinde, dizideki rol arkadaşı Patiricia Mcpherson ile evlenen David Hasselhoff'a ait bir haber.. Haberde kızlarının 1nci yaşgünlerini kutladıkları yazıyor..

dph43643643.jpg

Güzel paylaşımlar için teşekkürler sevgili Leon..

Yalnız, dizide Bonie rolünü oynayan Patricia Mcpherson'un dizide Michael Night rolünü oynayan David Hasselhoff ile hiç bir zaman evlenmediği bilgisini de eklemeliyim notlarımıza.. "Acaba ben mi yanlış hatırlıyorum?" bir araştırma yapınca görüşümde haklı olduğumu anladım..

David Hasselhoff'un ilişki durumu:
Catherine Hickland (1984-1989)
Pamela Bach (1989-2006)

Patricia McPherson'un ilişki durumu:
James Garrett (1991'den bu yana devam etmektedir.)

Son düzenleme:

papillon7

Yeni Üye
7 Ocak 2010
97
298
David Hasselhoff ve Catherine Hickland dizinin bir bölümünde.
İMDB'deki bilgilere göre; Catherina Hickland ile 1984-1989 arası, Pamela Bach ile 1989-2006 arası evli kalmış. Catherina Hickland ile dizide bir kaç bölüm birlikte oynamışlardı, hatta rol gereği evleniyorlardı. İşin ilginci Catherina Hickland'ın David Hasselhoff'tan ayrıldıktan sonra Michael E. Knight adında bir aktörle evlenmesi. (David Hasselhoff'un dizideki adı Michael Knight)

Leon

Kıdemli Üye
4 Nis 2012
50
121
Güzel paylaşımlar için teşekkürler sevgili Leon..

Yalnız, dizide Bonie rolünü oynayan Patricia Mcpherson'un dizide Michael Night rolünü oynayan David Hasselhoff ile hiç bir zaman evlenmediği bilgisini de eklemeliyim notlarımıza.. "Acaba ben mi yanlış hatırlıyorum?" bir araştırma yapınca görüşümde haklı olduğumu anladım..

David Hasselhoff'un ilişki durumu:
Catherine Hickland (1984-1989)
Pamela Bach (1989-2006)

Patricia McPherson'un ilişki durumu:
James Garrett (1991'den bu yana devam etmektedir.)

Evet Catherine Hickland'ı biliyordum, dizide de konuk oyuncu olarak bir kaç bölüm geliyor zaten ama bu gazete'ye göre sizin belirttiğiniz yanlış çıkıyor :S

Wikipedia'dan almışsınız :) Biliyoruz ki Wikipedia'yı herkes kafasına göre değiştirebilir ben size o dönemin Milliyet gazetesini sunuyorum :)

Ben elimdeki dökümana göre konuşuyorum, fakat yine de bir şekilde yanılgı olabilir çünkü David Hasselhoff ve Patiricia Mcpherson hakkında internette pek bilgi yok sadece dizideki cast resimlerini ve de belki şu anki hallerinden bir-iki resim bulabilirsiniz ama detayla bir şey yazmıyor..

Bir sayfada da David Hasselhoff'un Cybill Shephard ile ilişkisi olduğu iddia edilmiş :S

Uydurma haberlerin de ardı arkası kesilmiyor tabii bir jön olduğunuzda :)

David Hasselhoff ve Catherine Hickland dizinin bir bölümünde.
İMDB'deki bilgilere göre; Catherina Hickland ile 1984-1989 arası, Pamela Bach ile 1989-2006 arası evli kalmış. Catherina Hickland ile dizide bir kaç bölüm birlikte oynamışlardı, hatta rol gereği evleniyorlardı. İşin ilginci Catherina Hickland'ın David Hasselhoff'tan ayrıldıktan sonra Michael E. Knight adında bir aktörle evlenmesi. (David Hasselhoff'un dizideki adı Michael Knight)

Evet 4.sezon'dan evlendiği bölümde ölüyor Catherine Hickland veya ''Steve Mason (Stivy Meysın)'' rolüyle.

Gerçekten çok garip,belki Patricia Mcpherson ile kısa dönem evli kaldı belki diğerleri ile ancak Patricia Mcpherson'un akıbeti hakkındaki bilgiyi ben knightrideronline'dan aldım.. David Hasselhoff ile evlenmiş fakat bu bilgi inernette yok nedeni de Patricia Mcpherson'un evlendikten sonra ki bu 1990'lara da denk geliyor bir daha hiçbir yapımda gözükmemiş!

Acaba David Hasselhoff ile evlenip çocuğu olduğu için Hasselhoff artık çalışmasını mı istemedi?
Knight Rider ''Kara Şimşek'' ve Macgyver da gözüküyor daha sonra da 90'lara doğru kariyerini noktalıyor neyin ne olduğunda bende şaşırdım hakikaten şimdi :S

Ayrıca Patricia Mcpherson isminde IMDB'de Patricia Mcpherson (II) olan birisi de var ki bu bizim Kara Şimşek'in Bonnie'si değil başka birisi!

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,721
36,416
İstanbul
Evet Catherine Hickland'ı biliyordum, dizide de konuk oyuncu olarak bir kaç bölüm geliyor zaten ama bu gazete'ye göre sizin belirttiğiniz yanlış çıkıyor :S

Wikipedia'dan almışsınız :) Biliyoruz ki Wikipedia'yı herkes kafasına göre değiştirebilir ben size o dönemin Milliyet gazetesini sunuyorum :)

Ben elimdeki dökümana göre konuşuyorum, fakat yine de bir şekilde yanılgı olabilir çünkü David Hasselhoff ve Patiricia Mcpherson hakkında internette pek bilgi yok sadece dizideki cast resimlerini ve de belki şu anki hallerinden bir-iki resim bulabilirsiniz ama detayla bir şey yazmıyor..

Bir sayfada da David Hasselhoff'un Cybill Shephard ile ilişkisi olduğu iddia edilmiş :S

Uydurma haberlerin de ardı arkası kesilmiyor tabii bir jön olduğunuzda :)

Özellikle Türk medyası olduğunda dediğiniz gibi uydurma haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Ben bu araştırmayı sadece Wikipedia'dan yapmadım; GOOGLE üzerinden direk arama yaptım ve zamanında evlenmiş olduklarına dair bir tek yazıya rastlamadım.

Neyse, zaten bu forumun amacı da bu değil mi? Konuları sadece paylaşmayacağız, gerektiğinde üzerinde tartışıp doğruyu bulacağız.. :)

Paylaşım için teşekkürler sevgili Leon..

Son düzenleme:

Leon

Kıdemli Üye
4 Nis 2012
50
121
Sesi hakikaten çok güzelmiş. Dinlerken aklıma direk Depeche Mode'un solisti David Gahan geldi. :)
Evet Ayrıca Hasselhoff bariton Johnson ise tenor olduğu için şayet yanlış hatırlamıyorsam NBC'de Jay Leno (o zamanlar saçı siyah,şuanda beyaz ama ve şimdi de var CNBC-E'den bilirsiniz) Show'da yapmışlardı ama o görüntüleri bulmak çok güç bulursam şayet paylaşırım :)