Colinmccay
Yönetici
- 27 Haz 2009
- 7,004
- 11,314
merhaba. cd display bende var. ama comicrack daha iyi değil mi sizce. display de büyütülen sayfa kalıcı olmuyor. her bir sayfa için işlem gerek. ama rack öyle değil. otomatik ayarlama yapıyor.
sizce?
merhaba. cd display bende var. ama comicrack daha iyi değil mi sizce. display de büyütülen sayfa kalıcı olmuyor. her bir sayfa için işlem gerek. ama rack öyle değil. otomatik ayarlama yapıyor.
sizce?
Bilgi için teşekkürler. Ocak ayında çoğu yeni sürümü yayınladı. Sumatra pdf ve gonvisor gibi. Ama yeni sürümler eskisinden farksız gibi. Şimdi bir de bahsettiğniz programı indirip deneyeyim. Gerçi alışkanlıklardan vaz geçmek zor ama..Merhaba arkadaşlar;
CDisplay Ex 32×64 1.10.29 sürümü çıkmış, (yeni haberim oldu)
Ben bir öncekini kullanıyorum.
Bu programı kullanan arkadaşlarımız memnun mu?
android telefonlar içiin perfect vieweri tavsiye ederim harikadır play store ücretsiz. dili inglizcedir.
Tablet için en iyisi comicrack prgramıdır hepsini kullandım test ettim.Birt ek arada sırada en allta reklam çıkıyor küçük çarpıya basarak ile geçiyorsun.Samsung Galaxy A6 Tab T580 cihazını yeni aldım.İlk defa tablet kullanmaktayım.Cbr,cbz,pdf gibi dosyaları açmak için ne yapmak gerekiyor?İndirdiğim dosyalar açılmıyor.Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
Samsung Galaxy A6 Tab T580 cihazını yeni aldım.İlk defa tablet kullanmaktayım.Cbr,cbz,pdf gibi dosyaları açmak için ne yapmak gerekiyor?İndirdiğim dosyalar açılmıyor.Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
Bir tek arada sırada en allta reklam çıkıyor küçük çarpıya basarak ile geçiyorsun.
Buradan indirdiğiniz dosyaları nasıl atıyorsunuz I-Pade?I-Pad için cloudreader kullamaktayım memnunum.
Ben yaklaşık 10 yıldır, tüm çizgi romanları indirdikten sonra,
Light Image Resizer4 programı ile küçültüp,
JPEGtoPDF proramı ile PDF ye çevirip,
Tablete dosyalıyorum.
Yaklaşık 10 kitap 1 kitap boyutuna iniyor hem de pürüzsüz...
Ben bu sistemden memnunum.
Belki de sizin önerdiğiniz programlar daha güzel ve kullanışlıdır.
İşin acemisi olduğumdan sanırım bu kolayıma geldi.
Bu arada bir dostumuzun sorduğu;
Sayfaları kıvırararak çeviren program var mı ? onu da merak ettim.