Pekos Bill - Kıral Neşriyat Yurdu - Sayı 066 Mortimer'le Karşı Karşıya (14.03.1953)

savok

Admin
30 Eki 2009
20,015
85,108
Kasımpaşa
Pekos Bill A.Kıral Neşriyat Yurdu - Sayı 066 Mortimer'le Karşı Karşıya (14.03.1953)

kp0012.jpg
kp001.jpg

Sevgili harp55'in taraması benim düzenlemem ile 61 senelik bir çizgi roman. Yeni yılınız kutlu olsun.

Moderatör tarafında düzenlendi:

caretta

Onursal Üye
24 Ağu 2011
2,967
24,207
Kıbrıs
Bu nadir Pekos Bill de Savok dostumdan bizlere yeniyıl armağanı oldu.Kendisine çok teşekkür ederim."Mortimer'le Karşı Karşıya"adlı bu macera bana başka bir Mortimer'i
hatırlattı.Zagor'un azılı düşmanı Mortimeri!

silence

Süper Üye
26 Mar 2009
2,345
1,738
Yapılan bu büyük hizmeti nasıl övelim?Değerini nasıl ödeyelim?Bu öz veri ile belki de bir daha asla hatırlanmayacak bir değer yeniden insanlara kazandırıldı.Gelecekte milyonlarca insanın hizmetine sunuldu.

Yapılan iş gerçekten büyüktür.

Çizgi Diyarı Türk Kültür ve Uygarlığına büyük katkı sağlıyor.

Sevgili harp55 ve sevgili savok'a ve elbette Çizgi Diyarı'na katkı veren herkese teşekkür ediyorum.

12 Şub 2010
15,006
545,689
Kolleksiyoncuların gözbebeği bir seriden Pekos Bill, antika bir parça.

Sevgili harp55 antikalarını gözünü kırpmadan paylaşıyor.

Ben ham taramasını tercih ediyorum böyle paylaşımların.

Her iki dosta şükranlarımı sunuyorum.

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,097
37,232
İstanbul
Daha önce de söylemiştim: Bu Pekos Billerin balonlamaları dönemine göre çok iyi. Bugün yapılan bazı balonlamalardan bile iyi.

Deyvi Kroket neden sürekli Koca Teks diyor, bilen var mı? İlk gördüğümde yasal nedenlerle Pekos Bill'in isminin bir dönem Koca Teks olduğu hikâyesi aklıma geldi ve balonlayan kişi karıştırmış galiba dedim ama sonra fark ettim ki Deyvi Kroket sürekli Koca Teks diyor; hemen her cümlenin sonunda. Nokta yerine :) Anlaşılan isim değişikliği yapmak istediklerinde Koca Teks'i buradan esinlenmişler. Konuyla ilgili bilgisi olup da bizi aydınlatana çay ısmarlarım.

Çok kıymetli bu kitap için çok teşekkür ediyorum, sevgili harp55 ve savok üstadım.