f.erince
Süper Üye
- 6 Eki 2009
- 521
- 2,792
Sevgili dostlar forum listesi ile bilgisayarımda kayıtlı olan Örümcekleri karşılaştırırken bu maceranın olmadığını gördüm. Tarama bana ait değil. perpetual tarafından yapılmış. Ben biraz düzenleyip hafif beyazlattım sadece. Keyifli okumalar
Kitapta dört macera bulunuyor:
Artık Ölüsün:
Robertson sonunda serbest kalır. Tombstone'un yeni patronu Yassıkafa onu öldürtmek için Hob Cin ile anlaşır. Oysa kimsenin bilmediği bir şey vardır: Tombstone'un dostu Robbie'yi Tombstone'dan başka kimse öldüremez!
Devlerin Savaşı:
Dolgu olarak kullanılmış bir Hulk macerası. Hulk'un dostu Rick Jones Hulk'a yardım etmek için kendi üzerinde Gamma radyasyonu kullanır. Ama herkes bilmeli ki: yalnız bir Hulk vardır!..
Onu Haklayabiliriz:
Hulk macerası sürüyor. Hulk vs. Wendigo!
Çılgın Termo:
Yanlış anımsamıyorsam ilk sayılardan birinde bu macera yayımlanmıştı. Örümcek ve Işıl, insanların bio enerjilerini çalan Termo adlı bir suçlu ile karşılaşıyorlar.
Kitapta dört macera bulunuyor:
Artık Ölüsün:
Robertson sonunda serbest kalır. Tombstone'un yeni patronu Yassıkafa onu öldürtmek için Hob Cin ile anlaşır. Oysa kimsenin bilmediği bir şey vardır: Tombstone'un dostu Robbie'yi Tombstone'dan başka kimse öldüremez!
Devlerin Savaşı:
Dolgu olarak kullanılmış bir Hulk macerası. Hulk'un dostu Rick Jones Hulk'a yardım etmek için kendi üzerinde Gamma radyasyonu kullanır. Ama herkes bilmeli ki: yalnız bir Hulk vardır!..
Onu Haklayabiliriz:
Hulk macerası sürüyor. Hulk vs. Wendigo!
Çılgın Termo:
Yanlış anımsamıyorsam ilk sayılardan birinde bu macera yayımlanmıştı. Örümcek ve Işıl, insanların bio enerjilerini çalan Termo adlı bir suçlu ile karşılaşıyorlar.
Son düzenleme: