Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Örümcek Adam Bilka Yayınları Sayı 50 - Yakala da Görelim!
Onca iş,güç,dert sıkıntı arasında Sayı 50'yi paylaşıma açtınız büyük üstad.Teşekkür eder,zat-ı âlinize hürmetlerimi sunarım...
İçindekiler:
- Örümcek Adam - Yakalada Görelim (2. Bölüm)
- Örümcek Adam - Ben Deli Değilim
- Örümcek Adam - Mezmero'nun İntikamı
- Örümcek Adam - Onu Ben Vuracağım
- Namor - İntikam Çocuğu (1. Bölüm)
Yakalada Görelim (2. Bölüm) :
Örümcek Adam,Hob Cin'i bulmak umuduyla Long Island'a gider.Burda,hapishaneden yeni kaçmış Şimşek Top(Thunderball) ve bir grup serseri ile karşılaşır.Şimşek Top,gücünü yıldızlardan aldığını iddia eder.Örümcek Adam,onu durdurmak için metal top ve demir sopaya istasyondaki elektrik enerjisini vererek kısa devre yapar.
Ben Deli Değilim :
Örümcek Adam,süper kahramanlık işinde düşmanlarının çokluğu nedeniyle Kara Kedi ile olan ilişkisini gözden geçirmeye karar verir.Mavi Kaplan,mahkemeye çıkarılır.
Mezmero'nun İntikamı :
Peter,Daily Globe gazetesinde çalşıyor.Gazetenin tiyatro eleştirmenini, Mezmero hakkında ağır eleştirisinden sonra Bruklin köprüsünden zincirlenmiş halde intihar etmek üzere buluyoruz.Ama o anda Örümcek Adam,eski bir olayı anımsamıştı.Eski bir olay.Sevdiği kız,Gven Stacy ölümü.O anı bir türlü unutamıyordu.
Onu Ben Vuracağım :
New York şehrinde serseriler biraraya gelip büyük bir sabotaj hazırlığı içindedir.Örümcek Adam ve Kara Panter,liderlerinin Baykuş olduğunu öğrenir.Baykuş,Örümcek Adam ile son karşılaşmasında bitkisel hayata girmişti.