Örümcek Adam Bilka Yayınları Sayı 65

cngz1

Aktif Üye
3 Ara 2011
67
9,448
İstanbul
001sls.jpg

Sitemizde olmayan bir sayı bir kırmızıyı daha gönderelim Sayın yöneticim Şerif Engin'e İthaf ediyorum...

İyi Okumalar Arkadaşlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

serifengin

Onursal Üye
23 Eki 2009
2,616
6,172
İstanbul-İzmir
Müthişsin dostum :)
Özledimiştik Örümceği hele ki Bilka olanını!
Nacizane mevcudiyetim zevkle kabul etti özel hediyeni , teşekkürler..

kartal

Onursal Üye
17 Şub 2011
4,322
4,684
Sevgili kardeşim uzun bir süreden beri gördüğüm ilk Örümcek için çok teşekkür ederim,en iyi akşamlar dilerim.

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,154
37,743
İstanbul
Sevgili dostum, müthiş bir tarama olmuş. Şöyle bir tarama yapmayı hiç beceremedim. Pırıl pırıl, tertemiz bir tarama.

Hal böyleyken, kendi becerilerim sınırlı iken ahkam kesmiş gibi de olmayayım ama bir de sayfa kenarlarındaki marjlar eşit olsa muhteşem olacak. Hangi programı kullanıyorsun bilmiyorum ama örneğin photoscape ile bu çok kolay yapılabiliyor.

Ellerine sağlık, sevgili dostum.

dynamo

Onursal Üye
3 Eyl 2009
3,174
4,338
Teşekkürler sevgili cngz1,sayı 50 ve 65'i kaç zamandır bekliyorduk.Sevgili gulyabani yerine siz paylaşıma açtınız.

İçindekiler:
- Örümcek Adam - İntikam Arzusu (4. Bölüm)
- Örümcek Adam - Beni Yalnız Bırakın
- Örümcek Adam - Kara Rahip (1. Bölüm)

İntikam Arzusu (4. Bölüm) :

Yaz ayı Ağustos'un ortasında New York'ta kar yağar.Nereden Çıktığı belli olmayan Zırhlı Şeytanlar şehri talan etmeye başlar.Örümcek Adam'ın ise başka bir derdi vardır.Kingpin hesabına çalışan Bay Cevap, Kama'yı kaçırmıştı.Kama'yı Gümüş Adam'dan önce bulması gerekiyor.Gümüş Adam, biyonik vücuduna hayat veren Kama'nın ışığına muhtaç.Kingpin'in amacı yatalak karısı Vanesa'yı iyiliştirmek için Kama'nın enerjisini kullanmaktır.

PPTSSM96_Cloak.JPG

Beni Yalnız Bırakın :

PPTSSM96_Brawl.JPG

Muhteşem Dörtlü'nün merkezi,Bakster binasında kavanozun içinde Örümcek Adam'ın kostümü kılığında yabancı varlık,intikam arzusuyla kaçmanın bir yolunu arıyor...
Kingpin, Midtown'daki merkezinde, sadık ajanı Bay Cevap'ı kaybetmiş,karısını iyileştirme gücüne sahip Kama'yı elinden kaçırmış,karargahı Gümüş Adam'la dövüş esansında tahrip edilmiş ve buna sebep olan Örümcek Adam ve Kara Kedi için korkunç bir intikam planı hazırlıyor...

PPTSSM96_Brawl3.JPG

Kara Rahip (1. Bölüm) :

MTU146_Taskmaster.JPG

İş Ustası (Task Master),fotojenik refleks adı verdiği özel bir yeteneğe sahip.Şahin'in,Demir Yumruk'un,Gözüpek'in,Kaptan Amerika'nın ve gördüğü diğer süper kahramanların yeteneklerini taklit edebilme yeneteğine sahip.

İş Ustası,civardaki çete üyelerini toplayıp özel akademisinde eğitir ve süper suçlulara satar.Bu seferki süper suçlu: Kara Rahip.İş Ustası'nın Örümcek Adam'la eski bir kozu vardı(cilt-28 Angaryacı).Kaptan Amerika'nın partneri Nomad ve Örümcek Adam sersilerin içine dalarlar.

MTU146_TeamUp.JPG

MTU146_BlackAbbot.JPG

Son düzenleme:

Gulyabani

Yönetici
15 Ara 2010
4,994
23,013
Sarıyer
"Pelerin az önce arkadaşı Kamayı Gümüş Adam'dan kurtarmaya çalışırken onu Bay Cevap'a kaptırmıştı."

Eskiden ne güzel Çelik Blek ve arkadaşları Rodi ile Profesör vardı, 10 sayıda bir de Avukat Connoly. Şu yukardaki 1 satırda bile 4 ayrı karakterden bahsediliyor. Kimisi iyi, kimisi kötü, belki de bazen iyi bazen kötüdür. Tsık, alışamdım bunlara. Gidip yeni aldığım, artık sonunda macera atlamadan sıralı yayınlanmaya başlamış, Demirbaş yayıncılığın sıralı WEST lerine başlayayım.

Teşekkürler, dostum.