Örümcek Adam Bilka Yayınları Süper Seri Cilt 012 Öldürün Onu!

katr

Süper Üye
23 Şub 2010
496
4,439
güzel bir sayı güle güle okuyun başlık yanlış oldu sayı 12 ben düzeltemedim siz düzeltirseniz sevinirim.

46186206.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

tafamus

Süper Üye
11 Şub 2010
1,866
14,233
harika eskiden bende örümcek ısırsın diye çok uğraşmıştım ama bir türlü ısırmadılar teşekkürler arkadaşım

Colinmccay

Yönetici
27 Haz 2009
6,997
11,517
Daha dosyayı indirmedim ama kaliteli bir paylaşıma imza atmışsındır dostum. Sağolasın.

süperego

Süper Üye
20 Haz 2009
1,859
175
Mars
harika eskiden bende örümcek ısırsın diye çok uğraşmıştım ama bir türlü ısırmadılar teşekkürler arkadaşım

haklısın.belki bir çok örümcek severin aklından geçmiştir bu.benim de aklımdan geçti ısırması sorun değildi de radyo aktifini nerden bulacaktım.tabi yaş ilerledikçe acı gerçeklerle yüzyüze geldik.asla böyle birşey olamazdı.paylaşım için çok teşekkürler.:cool:

savok

Admin
30 Eki 2009
20,025
86,410
Kasımpaşa
Sevgili katr,
siteye giremediğim günlerden kalmış bu paylaşımı
atlamam mümkün değil,
emeklerin ve cömertliğin için
binlerce teşekkür ederim.
Sayende ulaşamamın çok zor olduğu kitapları
kolaylıkla okuyabiliyorum.
Sağolasın.
Saygılarımla.
iyiki buradasın.

kartal

Onursal Üye
17 Şub 2011
4,322
4,690
Sevgili Katr kardeşim emeğin için çok teşekkür ederim.Çok uzun bir süredir Örümcek Adam okumamıştım,bunu okuyacağım,Örümceğin o ince esprilerini çok beğenirdim.Sevgili Tafamus kardeşimin kendisini örümceklere ısırtmak istemesine bayıldım....
Değerli kardeşim iyi akşamlar diliyorum,hoşçakal.

cengizgul

Çeviri & Balonlama
29 Ağu 2011
751
1,720
Tam tersi olrmu acep ben bir örmceği ısırsam örümcek adam olurmu? yoksa vezir olurda adam mevzu tartışılırmı?
sorular çoğalıp gidiyor en iyisi ben örümceğimi alıp, teşekkür edip yavaş yavaş okumaya başlayayım.