Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şimdi eldeki çeviriyi bırak; bunu oku, oldu mu bu yani sevgili Önder Atar kardeşim. Üstelik ben bu Aldebaran’ı çok da sevdim. Forumu üç beş gün hiç açmayıp; kampa mı girsem diye ciddi ciddi düşünmeye başladım resmen.
Kutsal çizgi roman yeni başladığımız çeviri balonlama işinde sizin müthiş hızınızı ve özellikle kaliteli paylaşım anlayışınızı bize de versin üstadım, çok teşekkür ederim.
Sevgili ÖnderAtar. Tüm Aldebaran'ları indirdim ancak okumaya henüz fırsatım olmadı. Ama çizgileriyle ve de özellikle kapak resimleriyle hayranlığımı kazanan bu seriyi en kısa zamanda okuyacağım. Çok teşekkürler.
Muhteşemdi. Önceki sayılar gibi yine soluksuz okudum. İçinde pek çok şey barındırıan olağanüstü bir kurgu...
Sevgili Önder tek kişilik ordu gibi. Tek başına muhteşem serilere imza atıyor. Akıcı Türkçesi, harika çevirisi ve balonlaması ile bize çizgi roman ziyafeti yaşatıyor.
Sevgili önder atar, harika çizgiromanları
dilimize kazandırdığınız gibi
okumamız için önümüze sunmanız
karşısında ne kadar çok mutlu oldum anlatamam
diğer arkadaşlar gibi...
Teşekkürler efendim,sağolun...
İşlerim dolayısıyla uzunca bir süre çeviri yapamadım ve seriyi takip eden arkadaşları bekletmiş oldum. Bunun için özür dilerim En kısa sürede final sayısını ardından da Aldebaran dünyasının diğer kitaplarını paylaşacağım.
uzun zaman önce indirdiğim ama bir türlü okumadığım bir seriydi... nihayet okudum. bunca zaman kendimi bu güzel hikayeden mahrum ettiğim için kendime kızdım. emeği geçenlerin eline sağlık...
pek sevgili kardeşim.birbirinden güzel ve ilginç çalışmalarınla bizlere keyifli saatler
geçirme fırsatı verdin.veee birden esrarengiz roman kahramanları gibi kayboldun.
lütfen bizler için biraz zaman ayımanı rica ediyorum hoş geldin
asimreis izmir 1951