Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çizgidiyarında "tabiri caizsa" yaprak kıpırdamayan bir akşamda gelen bu başarılı Ç&B ile Drogba'nın bile çakarak aydınlatamadığı bir geceyi aydınlattın, teşekkür ederim.
Sevgili Önder'in paylaşımlarını dört gözle bekleyenlerdenim. Nasıl beklemem? Birbirinden güzel iki seriyi, iki ayrı muhteşem öyküyü kim beklemez? Hafta sonunun kasvetli havasını farklı bir dünyaya yapılan yolculuktan daha iyi ne dağıtabilir ki? Bu yolculuğa çıkmamız için emniyet kemerlerini bağlamaya dahi gerek yok. Dostumuzun saatlerini, günlerini verdiği çalışmayı birkaç dakika içinde indirmek yeterli bu yolculuk için.
Teşekkür ederim, sevgili dostum.
Not: Dokuzuncu sayfada kadınlara yapılan çağrıyı muktedirlerimiz görmesin. Aksi takdirde vah kadınlarımızın başına geleceğe
Çok güzel bir seri gerçekten. Öncelikle çizimler pırıl pırıl. O sahil, deniz, orman çizimleri insanın içini açıyor. Ben bu tarz serileri daha çok seviyorum. Tabii ki Marvel ve DC serilerinin ezeli hastasıyız ama olağanüstü şeylerin konunun içinde şaşırtıcı ve şok edici olması daha güzel oluyor.