Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mister No Tay Yayınları Fasikül Sayı 075 - Büyü Çözülüyor
ülkü teyze okuyup üfleyip büyüyümü bozuyor -büyü büyü mister no bey büyüyünce mister yes olacaksın zaten büyümek bir kader manausa değil gotham'a gitsen kaçamazsın diye nasihat mi veriyor
Diyarımız bahadırları, paylaşımda sanki birbirleriyle yarışıyor. Güzel bir bahar günü ailelerine vakit ayırmak yerine, müthiş bir emek vermek suretiyle, bıkmadan, ardı arkası kesilmeden, altın tepsiler içinde bizlere ikramda bulunmakta ve diyarımız arşivini zenginleştirmekteler. Bu nasıl bir gönül zenginliğidir?...
Teşekkür ederim üstadım. Hediyemi büyük bir onurla alıyor ve hürmetle başım üstüne koyuyorum. Saygılarımı sunarım.
Paylaşmanın en güzel örneklerinden vermeye devam ediyorsunuz sevgili sarkomer üstadım,her sayfasında anılarım yatıyor.Ellerinize sağlık teşekkürler ediyorum.
Kapak içindeki karikatür
yıllar öncesinden uyarıyor bizi,kirletme diye!..
Büyülü,vudulu macera da öyle
bir yerde kesiliyor ki devamını
görmek için büyü bile yaparım diyor insan!!!
Teşekkür ederim sarkomer üstat...
Mr. No'nun Lal maceralarını bitirdim ve birden bir boşluğa düştüm, öylesine kaptırmışım... Şimdi bu seriyi bazen yeniden tekrar olsa da okuyorum. Çok teşekkür ederim.