Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mister No Aksoy Yayıncılık Sayı 05 - Kayıp Kent (2015-Yeni Paylaşım)
Hocam, elden geçirilmeye sahiden çok ihtiyaç duyulan bir seriye başlamışsın. Bu keyifli macerayı nefis düzenlemenle okumak büyük zevk olacak. Henüz kitabı okumaya başlamadım ama mesajında işaret ettiğin şeyi (demli çay içmek) yaparak keyifle yazıyorum bu yazıyı.
Bu arada bizi bugünlere getiren, serinin forumda mevcut olan taramalarının sahiplerine, tüm emeği geçenlere teşekkürlerimi ileteyim. Seride en çok emeği olan sevgili Raven'e de bu vesileyle sevgilerimi, selamlarımı göndereyim.
Aslında Teks'te yapıldığı şekilde İtalya orjinal sıralamaya göre bir liste yapılsa daha iyi olur..
Bu güzel kitap ve tarama için teşekkürler sevgili dostum.
Lal Kitap Yeni Mister No serisini takip eden arkadaşlar künyeden de görecekleri üzere 31. sayı orijinlade 235, 32. sayı ise orijinalde 238'dir. Arada kalan orijinal 236 ve 237. sayıları Aksoy yayınları bastığı için es geçilmiştir. Seriyi tamamlamak için yukarıdaki paylaşılan Aksoy Yayınlarının 5. sayısı ile Aksoy 6. sayıyı indirmeleri tavsiye olunur.