Martin Mystére Lâl Kitap Klasik Maceralar Dizisi 024a - Bir Noel Hikayesi

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,183
78,784
hiçbiryerde :)
Küçük cadı hikayemizi biraz hızlıca! bitirdikten sonra
ilginç bir maceraya başlıyoruz: Bir Noel Hikayesi.
Başlarında sanki tanıdık bir yüz gördüm:

Bu kişi küçük bir rolde ama Scott Fitzgerald'ın
bir hikayesini andıran çok duygusal bir macera ve
Brad Pitt de desem, bir film desem, isim versem "spoiler" olacak.
Brrr, en korktuğum şey spoiler vermek. Kestik...

bayposta

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
21 Ocak 2011
2,025
21,690
Bir yeryüzü klasiği daha, Zagor'dan sonra Martin Mystere'i sunar, teşekkürler, güleryüzlü gülen adam.

.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Shoryuken

Yönetici
9 Nis 2013
4,072
21,278
Kamlançu
İş yerinde yine dosya paylaşım sitelerini engelledikleri için (Mega.co hariç) akşam indirilecekler listesine alıyorum. Teşekkürler Yeryüzü üstadım.

serdary67

Onursal Üye
18 Eki 2009
8,724
26,168
ordu-turkey
Yeryüzü indirip okudum hakikaten martin sevmemek mümkün değil hikayeler çok güzel kurgulanmış ama benim aklım hala javanın sevgilisini yitirdiği sayıda kaldı o macera bence bugüne kadar ki en iyi kurgulu macera genelde kahramanlar sevdiklerini kurtarır falan ama martin de öyle değil herşey sanki gerçek hayattan o yüzden italyan çrler amerikan çrlerden en az 10 gömlek daha iyi geliyor bana abartı pek yok hiç değil bazen var ama o olacak neyse ben martin konusunda azimle devam eden sana ve ertuğrul kardeşime teşekkür ederim umarım hem bu seri hem yeni martin serisi biter ve ben hepsini okuma şansına inşallah ererim saygılar.

cizgicicocuk

Çeviri & Balonlama
9 Haz 2016
571
6,341
Bu sene ilk kez Martin okumaya başladım ve 3 gün önce bu macerayı bitirdim. Hemen ertesi gün (Ağustos 17 2024) ise şu habere denk geldim. Neler oluyor?;)

"Leonard Hayflick, Sonsuza Kadar Yaşamamanın Nedenini Keşfeden Bilim İnsanı, 96 Yaşında Hayatını Kaybetti
Biyomedikal araştırmacısı olan Hayflick, normal hücrelerin yaşlanmadan önce sadece belirli bir sayıda bölünebildiğini keşfetti. Bu durumun hücresel düzeyde yaşlanmayı açıkladığını belirtmişti."

ugq1gyvclhsyp35zg.jpg

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,183
78,784
hiçbiryerde :)
Henüz bilmediğimiz ne çok şey var. Mesela biz hala suda yaşayan canlılar gibiyiz.
Tüm hücrelerimiz, organlarımız su iöinde yaşıyor, ona uygun aslında...
Bildiğim (bildiklerimi yorumladığım) kadarıyla sonsuza kadar yaşamak doğaya aykırı zaten.
Yoksa zaten sürekli genişleyen, büyüyen evren patlar falan herhalde "yeniden". Yeniden derken
çok cahilce, y,üzeysel olarak okuduğum büyük patlamaya atıfta bulunuyorum. Felsefi olarak ise
sonsuz bir yaşam fikri sıkıcı olurdu diye düşünüyorum: az iyidir, kısa iyidir, işlevi iyi olursa 😂😂
Şaka bir yana doğa hep kendini yeniler, eskileri temizler, atar. Mesela kanser dediğimiz "hastalık",
aslında hücrelerimizin bize "yeter artık, senden sıkıldım, değiştirelim" dediği durumlardır :)...
Bir insanlar bazen anlamaz bunu, bir ömür boyu çeker birilerini 😂😂.. Bugünlük espri yeter,
fazla bile oldu...