Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Günümüzdeki gazetelerin tiraj düşüklüğü sorununu çözmelerinin tek yolu var;
bant halinde ya da promosyon olarak çizgi romana yer verecekler.
Bakın tirajlar nasıl pik yapıyor.
Teşekkürler Sayın "kolibri";
hem bu nadide paylaşım için,
hem emekleriniz için,
hem de güzel gönlünüz için...
Saygılarımla...
Forumda bugüne kadar Tarkan'a rastlamadım, konu başlığı da yok Tarkan diye, belki var da bana denk gelmedi, uzun zamandır da Tarkan hiç okumadım, hemen indiriyorum, eline sağlık üstadım
bekliyordum acaba sıra ne zaman gelecek diye hatta dedim ki olmazsa yazayım tarkan maceralarından birer tane örnek olsun paylaşım yapın diye ama şimdi görünce çok mutlu oldum yayınlandığı yıllarda elimde 15 kadar vardı.yanlış hatırlamıyorsam tarkanın kurtunu canavar diye istemiyordu köylüler.neyse merak ettiğim bir eseri daha okuyacağım sayenizde.teşekkurler üstad.
İlginç bir macera. Sürekli bir yerlerde seyahat halinde gördüğümüz Tarkan bu sefer bir köye yerleşmiş bir durumda hatta o köyde kalabilmek için sevgili kurdunu bile gözden çıkartmayı düşünüyor. Ayrıca, Tarkan'ın en sakin seyirli macerası budur herhalde, sadece bir kere döğüşüyor onda da hasmını bağışlıyor. Oldukça humanist bir Tarkan var karşımızda.
Tarkan hakkında bilinmeyenleri, bilmediğimiz maceralarını, çizerlerini öğrenmek için kolibir üstadı izlemek gerekiyor.
Bu ve benzeri konuları kapsayan bir ansikopedimiz yok.
Bu açığı kapatmak sevgili kolibri'ye düşüyor.
Üstadımızın birikimi, arşivi bunu gerçekleştirmeye elverişli.
Teşekkürler, saygılar...
Yağmurla güne uyanmak ve Kolibri klasiğiyle bilinmeyenlere erişmenin keyfini sürmek.Şans diye bir şey varsa, Kolibri ismidir bana göre.
Ellerine sağlık üstadım,çok teşekkür ediyorum...