Caretta taraması ve büyükbeyaz düzenlemesi ile
İlk sayıdan başlamak gerekli..
Çizgi Diyarı'na armağan olsun.
İyi okumalar.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Acını paylaşıyor, göz yaşlarının yakıcılığını hissediyorum sevgili Zamangezgini. Ama yine de şanslısın çünkü kaybına ağlayacak dostların ve acı tatlı bir geçmişin var. Bunlar senin hayatının zenginlikleri; zenginlik bu, bazen de kaybedersin ama ya kaybedecek hiçbir şeyin yoksa , bir geçmişin yoksa. Senin için ağlayacak ve senin de arkasından ağlayacağın birileri varsa yoksul değisin demektir. Arkadaşın için Allah'tan rahmet dilerim.Sevgili dostlarım Caretta ve Büyükbeyaz;ilk sayılar her zaman seride ayrı bir yer tutar.Bendeki sayıyı daha bulamadım ama çok güzel olan bu paylaşımı hemen indiriyorum.
HAZİNE SANDIĞI DEYİNCE;İlkokul 5.sınıftaydık Balıkesir Sındırgı'daydık. Sevgili arkadaşım Mehmet Yalçın'la onun İstanbul'a okumaya giden dayısının asma kilit taktığı bir sandık vardı.Mehmet bunda çizgiromanlar var hadi açalım dedi birgün.Ve kilidi kırıp açtık ve ne görelim yüze yakın çizgiroman.Hazine bulmuştuk.Kendimizi günlerce çizgiromanlarla bulutların içinde bulduk.Bu vesileyle GENÇ YAŞTA KANSERDEN kaybettiğimizi öğrendiğim,yetişkin olarak görüşemediğim sevgili kardeşim,dostum çoçukluk arkadaşımı rahmetle yadediyorum.Bu satırları yazarken gözyaşlarımı tutamıyorum,önümde kağıt olmasada kağıdın ıslandığını dijital olarak da olsa hissedersiniz umarım sevgili çizgiroman severler....
Sevgili dostlarım Caretta ve Büyükbeyaz;ilk sayılar her zaman seride ayrı bir yer tutar.Bendeki sayıyı daha bulamadım ama çok güzel olan bu paylaşımı hemen indiriyorum.
HAZİNE SANDIĞI DEYİNCE;İlkokul 5.sınıftaydık Balıkesir Sındırgı'daydık. Sevgili arkadaşım Mehmet Yalçın'la onun İstanbul'a okumaya giden dayısının asma kilit taktığı bir sandık vardı.Mehmet bunda çizgiromanlar var hadi açalım dedi birgün.Ve kilidi kırıp açtık ve ne görelim yüze yakın çizgiroman.Hazine bulmuştuk.Kendimizi günlerce çizgiromanlarla bulutların içinde bulduk.Bu vesileyle GENÇ YAŞTA KANSERDEN kaybettiğimizi öğrendiğim,yetişkin olarak görüşemediğim sevgili kardeşim,dostum çoçukluk arkadaşımı rahmetle yadediyorum.Bu satırları yazarken gözyaşlarımı tutamıyorum,önümde kağıt olmasada kağıdın ıslandığını dijital olarak da olsa hissedersiniz umarım sevgili çizgiroman severler....
Şimdi denedim şakır şakır iniyor.