profesör
#
- 12 Şub 2010
- 15,006
- 545,689
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Sıra dışı bir kitabın paylaşımı bu.
Kinova Kinova 2. Serinin 3. fasikülü. İlk sayfasından son sayfasına kadar orijinal 3. sayı. Her ne kadar çok nadir bir seriden olsa da, Çizgi Diyar'ında çok nadir sayılardan tonla mevcut. Buraya kadar her şey normal.
Sıra dışılığı şu ki; kapak orijinal kapak değil. Hatta aynı serinin 29. sayısının kapağında bu panel Samim Utkun çizimi olarak var.
Bu fasikülün kaçıncı olduğunu bilemediğimiz sahibi olan çizgi roman sever, fasikülü kapaksız almış. Kapaksız olması içine sinmemiş ve bulabildiği bir başka sayının kapağına bakarak kendisi bir kapak imal ederek fasiküle yapıştırmış. Sanırım suluboya. Güzelce sayı ve fiyat etiketi koymayı da ihmal etmemiş.
Önce bu nedenle bu sayıyı paylaşmamayı düşündüm. Sonra uyandım ki, hiç bir başka kitap sahibi kapaksız sahip olduğu bir kitaba kendisi kapak yapmayı düşünmez. Ama çizgi roman sever olunca kurallar, alışkanlıklar, rutinler diye bir şey kalmıyor. Adamı Picasso yapar bu çizgi roman sevgisi.
Bu açıdan baktığımda, bu fasikül bana orijinal kapaklı fasikülden çok çok daha değerli geldi dostlar. İç sayfaların kondüsyonu da yerlerde sürünmesine rağmen kim olduğunu bilemediğim o meçhul çizgi roman severin emeğini ve sevgisini gözeterek büyük bir heyecanla paylaştım.
Taramayı yapan sevgili kaptanımız bakunin'e teşekkür ediyorum.
Meçhul kalmış tüm çizgi roman tutkunlarına
Saygılarımla
Moderatör tarafında düzenlendi: