Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Karaoğlan Haftalık Kahramanlık Dergisi Sayı 088 - Kılıçların Gölgesinde
Değerli yönetici Sarkomer, Yavaşça serisinin tamamlanmasında atılacak olası adımlardan elinden geleni yapmakla; bu katkıyı vermeye devam ediyor.
Yavaşça edisyonu, kapak resimlerine hayli yabancı olduğum bir seri. Zaman zaman eski kapak kopyaları veya Karaoğlan'a benzeyen ya da onu andıran çizimleri de olmakla beraber, bu edisyon kapak illüstrasyonları birinci seriye göre ve Lal serisindeki kapak çizimlerine göre, hayli amatör kalmakta gibi.
Bu kapaktaki Karaoğlan'a da eh! denebilir. Ben bunları biraz özensizlik gibi kabul ediyorum. Sevgili Suat Yalaz'ın birinci serideki özverisi, işinin ve sanatının ne kadarı önemsenmesi ise; bu seriler de adeta ticariliği çok önde olan seri oluşla, Karaoğlan'ımız, bu özensizliğin içinde adeta boğulmuş gibi naçizane fikrime göre.
Değerli Sarkomer'e bu dijital kazandırımından ötürü ve arşive olan ekstra katkısından ötürü teşekkür ederim. Her emeğin ayrı ayrı teşekkürü hak etmesi bağlamında selamlarımı sunarım.
Bu aralar şansımız düello içeren öykülerden açık. Bu sayıda silah seçen rakiplerden biri kılıcı diğeri kırbacı seçiyor; teorik olarak kılıcın kırbacı kesmesi gerek ama pratikte öyle olmuyor... Silah değil de kullanan önemli oluyor, en azından bu sayı öyle diyor.
Tarihi çizgi romanlara bayılıyorum.
İsterse konusu ve çizimleri zayıf olsun ama bizden olsun.
Belkide bundandır.
Beğeniyle kaç defa okuduğumu hatırlamıyorum,
Tolga,Kara Murat,Karaoğlan,Malkoçoğlu,Bahadır,Tarkan hemen aklıma gelenler.
Eline sağlık hocam.
Teşekkür ederim.
Karaoğlan maceralarının hemen hepsinin, ama özellikle ilk dönem maceralarının isimlerini çok seviyorum. İlk maceralarını ilk ve ortaokul yıllarımda okuduğumdan mı nedendir bilmem ama bu macera isimleri beni çok etkilemiştir. Kılıçların Gölgesinde, bana, ta o yıllardan gelen güzel bir armağan gibi...
Yücelin nadide karaoğlan kapaklarından macera desen tartışılmaz güzel,paylaşımda sizden olduktan sonra arşiv değeri iki kat artıyor.Teşekkürler üstadım.