profesör
#
- 12 Şub 2010
- 15,003
- 547,075
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Karaoğlan, tarihi Türk çizgi romanı deyince ilk akla gelen isimdir.
Bu sayıdaki Okuyucu Köşesi'nden, Türkiye'nin en ünlü vergi uzmanı sayılan Prof. Dr. Şükrü KIZILOT'un da Karaoğlan okuyucusu olduğunu öğreniyoruz.
Bu sayının bir özelliği var. Yine okuyucu köşesinde, Karaoğlan'ın adresinin değiştiğini öğreniyoruz. Bu, aynı zamanda 165. sayıdan sonra Karaoğlan Dergisinin yayın formatının değişmesinden önceki sayıdır.
166. Sayıdan itibaren 186. sayıya kadar dev boyutta Karaoğlan Dergisi yayınlanacaktır. Derginin adına da " Ve Gençlik " sözcükleri eklenerek yayına devam edilmiştir.
Aslında bana kalırsa 166. sayıdan 186. sayı dahil sayıların ayrı bir seri olarak tasnifi gerekir. Çünkü hem adı, hem de ebatı değişmiş olup dolgu unsurları da 165. sayıya kadar olan içerikten farklıdır. Kapakları da çok daha farklıdır. Ancak şimdilik ben de genel sınıflandırmaya uyarak Karaoğlan 2. seri içinde mütalaa ediyorum.
166. Sayıdan 185. sayıya kadar Diyar'da paylaştım ve sadece son 186. sayı kaldı. Bu sayıları da hep bazen başka dostlarla olmakla birlikte sevgili bay_x'e ithaf edeceğime söz vermiştim ve öyle yaptım.
Yaz mevsiminin rehaveti sevgili bay_x dostumuzun üzerine çöreklendi ve uzun zamandan beri Diyar'da sesi çıkmaz oldu. Ben de, bay_x dostum Diyar'da ses çıkarana kadar 186. sayının paylaşımını erteleyip durdum.
Bu erteleme arasında ise 166. sayıdan önceki bir kısım sayıları paylaşmış oldum. İşte bu sayı yani 165. sayının paylaşımı ile 166-186 arası seri kıskıvrak kuşatılmış oldu. Yani kaçarı yok 186. sayının bir an önce paylaşılması gerekiyor. Bir çok sevgili dostun bu sayıyı dört gözle beklediğini biliyorum.
Şimdi sevgili bay_x dostuma sesleniyorum ve "elma" diyorum. Lütfen ses ver
Bu köprü sayıyı, Kara Murat'a en büyük katkıyı sağlayan dostlardan belki de başta geleni
Sevgili erdallll şahsında
Tüm çizgi roman tutkunlarına adıyorum.
Saygılarımla
Moderatör tarafında düzenlendi: