Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KARAOĞLAN Haftalık GençlikveKahramanlık Dergisi Sayı 173 Kaplanın İntikamı 24.05.1967
Değerli dostlar,
Sevgili profesör dostumuzun bu nadide " KARAOĞLAN - KAPLANIN ADALETİ" macerasını hoşgörüsüne sığınarak derleyerek paylaşıyorum.
Umarım beğenirsiniz.
Olabilecek hataları bir aceminin işi olarak görmeniz ricası ile.
Foruma paylaşım yapmayı beceremiyorum.
Forum yöneticilerimiz uygun görür de tüm dostlarımızın bilgisine sunarlarsa sevinirim.
Sevgili Profesör dostum şahsında tüm Karaoğlan severlere.....
Selam,sevgi ve saygılarımla.
Ahmet ERDEN
KARAOĞLAN - KAPLANIN ADALETİ.rar 73.9 MB
teşekkürler hayırlısı ile bende elimde yaklaşık 30 adet listede olmayan Karaoğlan var en kısa zamanda sizlere buluşturacağım ilk paylaşımım bu serinin 38 sayısı taramayı bitirdim akşam düzenlersem paylaşıma açacağım.
"... hoşgörüsüne sığınarak derleyerek paylaşıyorum. Umarım beğenirsiniz".
demenize istinaden, sadece bir okur, paylaşır ilgilenirliği kadarla; fikrimi belirtebileceğim düşüncesiyle gerek sizin, gerek sevgili profesörün izniyle kanaatimi belirteceğim.
Sadece Karaoğlan çizgi roman kısmını okuyan okurları gözetilerek yapılmış bir düzenleme ve üzerinde temizleme yapılmış olmakla artı emek verilmiş olan bu çalışmanızın; çizgi diyarı arşivlerinin içinde çeşitlilik ve zenginlik ve seçicilik oluşla bulunması bana göre bir kazanımdır.
Sevgili profesör'ün taraması ise 47 yıl öncesi sosyo toplumumuzun gündemini işgal eden konuları içermesi bakımından; 47 yıl önceki insanlarımızın neye güldüklerini bize deşifre etmesi bağlamında; 47 yıl öncesinin ilginçliklerini, cemiyet haberlerini bu günle kıyaslatması bağlamında nerden nereye deyişti vs. oluşla kısaca derginin tarih selliği yansıtması bağlamında, paha biçilmez önemde oluşu da kuşkusuzdur.
İşte bu nedenle iki çalışmada seçicilik bağlamında çizgidiyarı okurlarına bir olanak sunmaktadır. Ve değerlidirler.