profesör
#
- 12 Şub 2010
- 15,003
- 546,869
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hakan Alpin'in kulakları çınlasın.
Sanırım yarın da 97. sayıyı paylaşacaksınız.
Yani taradığınız çalışmalar değerli Alpin'in mi? Değerli Alpin bunu belirtebilirdi! Sevgili Karaoğlan da kitapları taramak istediğini taleple belirtip, kitabı istedi; bir cevap olmayınca form takipçilerinde de ister istemez yanılmalar kaçınılmaz oluyor.Dostların bilgisine sunulur
Sevgili Hakan Alpin üstadımız listelediği kitaplarla çizgi roman tarihimize, ansiklopedimize en büyük katkıyı sağlayan ilk ve en önemli kişisidir.
Hakan Alpin üstadımız ilk günden beri tarama yapma imkanı olmadığını açık bir şekilde beyan etmiştir.
Katkısının ancak listelemeyle, fotoğraflamayla olacağını da baştan beyan etmiştir.
Yani yapacağını ve yapamayacağını net olarak açıklamıştır.
Yapacağını söylediğini de fazlasıyla yapmış ve yapmaktadır.
Bu nedenle kendisine şükran borçluyuz.
Listelediği Karaoğlanları taradıktan sonra iade etmek veya satın alarak taramak istediğimizi beyan ettiğimizde de tereddütsüz olarak ne şekilde istiyorsak göndereceğini de ifade etmiştir.
Kendisine bir kez daha şükranlarımızı sunuyor, katkılarının devamını diliyoruz.
Share
|
Dostların bilgisine sunulur
Sevgili Hakan Alpin üstadımız listelediği kitaplarla çizgi roman tarihimize, ansiklopedimize en büyük katkıyı sağlayan ilk ve en önemli kişisidir.
Hakan Alpin üstadımız ilk günden beri tarama yapma imkanı olmadığını açık bir şekilde beyan etmiştir.
Katkısının ancak listelemeyle, fotoğraflamayla olacağını da baştan beyan etmiştir.
Yani yapacağını ve yapamayacağını net olarak açıklamıştır.
Yapacağını söylediğini de fazlasıyla yapmış ve yapmaktadır.
Bu nedenle kendisine şükran borçluyuz.
Listelediği Karaoğlanları taradıktan sonra iade etmek veya satın alarak taramak istediğimizi beyan ettiğimizde de tereddütsüz olarak ne şekilde istiyorsak göndereceğini de ifade etmiştir.
Kendisine bir kez daha şükranlarımızı sunuyor, katkılarının devamını diliyoruz.
Sayın alpin bu sığlığın en büyük sebebi olayı sadece maddi boyutta düşünen geleceğe yatırım yapma ileri görüşlülüğüne sahip olamayanlardır.Tekrar saygı ve hürmetlerimle.Sanırım bir söz hakkı doğmuş.. Elimden geldiği kadar Çizgi Diyarı'ndaki "paylaşım ruhuna", ki bu kavrama ömrüm boyunca çok değer verdim, katkı sağlamak.. Birilerine hava atma ihtiyacı ise hiç duymadım, bu sitedeki çizgiroman dostları ve dostlukları çok önemli benim için.. Bu bana yeter.. Buradaki paylaşım ruhunun mimarları ve üstad-ı azamları olan dostlara keşke daha fazla yardımcı olabilsem.. Dokuzuncu Sanatı hep sevdim, yaygınlaştırmaya çabaladım elimden geldiğince.. Ancak yıllardır gördüğüm ve mümkün mertebe uzak durduğum sığ çatışmalar beni hep yordu..
Buradaki güzelliklerin kıymetini bilmek bana yetiyor..
Bu nedenle başta sevgili Haluk abi olmak üzere, tüm site yöneticilerimize, paylaşım ruhunun yılmaz uygulayıcılarına, takipçilerine sevgi ve selamlarımı iletiyorum.. İyi ki varsınız, ve buradasınız