Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Bir süre önce Yüzbaşı Volkan’ın yayınları ve maceraları hakkında hazırladığım derleme rehber tahmin ettiğimden daha fazla ilgi görünce başka kahramanlar hakkında da rehber hazırlamaya beni teşvik etti. Peki koleksiyon rehberini hazırlayacağım yeni kahraman kim olacaktı? Tarkan, Karaoğlan, Tolga, Kaptan Venüs gibi pek çok seçenek arasından Kara Murat’ı seçtim. Kara Murat’ı seçmemde iki etken rol oynadı. Birincisi Türk çizgi roman tarihinin en uzun soluklu haftalık yayını olması, filmlere uyarlanması, karikatürlere, fıkralara hatta reklamlara konu olacak kadar tanınmış olmasıydı. İkinci sebep ise adaşım olmasıydı. Meşhur ‘Kara Murat hanginiz?’ sorusuna rahatlıkla ‘benim’ diye cevap verebiliyorum.
Bu kitapçıktaki yazılar, resimler ve listeler Çizgi Diyarı forumdan; reader20, bakunin ve erdalll’ın konularından alınmış, bir sıraya konulması amacıyla yazılara ufak müdahaleler yapılmıştır. Kara Murat filmleri ile ilgili bilgiler ve Kara Murat hakkında bulunan gazete haberleri kitapçığın sonuna eklenerek rehber tamamlanmıştır.
Bildiğim en büyük Kara Murat hayranı olan Özer abim nezdinde tüm sevenlerine;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.