Venom Uzay Şövalyesi #7

XOReiz

Yeni Üye
20 Şub 2022
33
598
Venom Uzay Şövalyesi #7 Şimdi Yayında!

Bir zamanlar kahraman olma şansını yakalayan Eugene “Flash” Thompson, vazgeçmeyi reddetti. Ülkesine hizmet ederken iki bacağını da kaybeden Flash, yabancı bir parazitle yaşam bağı kurdu. Başkalarına yardım etmesi için bedenini onarmak için çalışmaya başladı. Bir süre sonra, bir gezegene yardımcı olmak yetmemeye başladığında o, Galaksi’nin Koruyucuları’na kaydoldu. Flash, Klyntar türünün üyesi olan parazitle ortakyaşamını, gezegeninde arındırdıktan sonra, kitlesini biraz daha genişletti. Klyntar’ın Evren’in Ajanı olarak hizmet etme çağrısına yanıt verdi. Şimdi ise Flash, evrende cesurca geziyor….

 

XOReiz

Yeni Üye
20 Şub 2022
33
598
Ellerinize emeklerinize gözlerinize sağlık, çok teşekkür ederiz. Radiant Black/Deathstroke(2014)/Nova(2013) serilerinin yeni sayılarını merakla bekliyoruz.
İlginiz İçin Biz Teşekkür Ederiz <3 Serilerimiz Yolda Merak Etmeyin Ultimate Evreni Biraz Takvimimizi Meşgul Ediyor Ondan Dolayı Diğer Serilerde Yığılma Oldu Merak Etmeyin Durumun Farkındayız Ayrıca Çevirileri Hazır Bunun Haberini Verebilirim Sanırım 😊🤫
 
Üst